Nintendo spune ca titlurile evergreen isi pot pierde stralucirea pe masura ce Switch imbatraneste

Nintendo spune ca titlurile evergreen isi pot pierde stralucirea pe masura ce Switch imbatraneste

‘in viitor, va fi important sa oferim… o varietate de hardware’

Titlurile evergreen de la Nintendo au tendinta de a scadea, potrivit unei noi sesiuni de intrebari si raspunsuri a presedintelui Nintendo, Shuntaro Furukawa.

Esenta? Dintr-o perspectiva financiara, pe masura ce hardware-ul imbatraneste, vanzarile evergreen scad. Furukawa explica el insusi aceasta tendinta, mentionand:

„in ceea ce priveste tendintele de vanzari pentru titlurile evergreen, consumatorii care achizitioneaza recent hardware-ul Nintendo Switch aleg adesea sa cumpere un titlu evergreen ca al doilea sau al treilea joc. in plus, pe masura ce Nintendo Switch intra in cel de-al saselea an, credem ca va exista o scadere a procentului de achizitii pentru prima data in ceea ce priveste cererea viitoare de hardware, comparativ cu ceea ce am vazut pana acum.

Ne asteptam sa vedem mai multe achizitii de console multiple in cadrul aceleiasi gospodarii, precum si consumatori care inlocuiesc o consola Nintendo Switch anterioara cu Nintendo Switch – Model OLED.”

Modul de a combate acest lucru, explica el, este dublu. in primul rand, incercati sa impingeti achizitiile majore de hardware pentru prima data: ceva la care Switch OLED a reusit sa ajute in 2021. Al doilea pilon este oferirea unei „varietati de hardware… si consolidarea vanzarilor atat a titlurilor vesnice, cat si a celor noi”. Cu alte cuvinte, Switch va avea in continuare o perioada foarte puternica in urmatorii ani.

in 2021, Nintendo a vorbit despre ce jocuri constituie de fapt statutul de „evergreen”, care implica de obicei o multime de jocuri first party bazate pe IP majore. in mod surprinzator, a fost listat cel putin un candidat in devenire (Ring Fit Adventure) si un improbabil „second banana” (Luigi’s Mansion 3).

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *