Nintendo nu are inca planuri de metavers

Nintendo nu are inca planuri de metavers, dar este de interes – Destructoid

O „abordare Nintendo” este luata in considerare

Pe masura ce companiile se adancesc din ce in ce mai mult in cuvintele la moda care sunt metaversul si NFT-urile, unele corporatii se descurca mai bine decat altele. Cateva incearca sa scotoceasca o avere, altele conduc ceea ce unii ar putea numi organizatii de tip piramidal „joaca pentru a castiga”, iar altele au fugit acasa cu coada intre picioare dupa ce au incercat, dar nu au reusit, sa lanseze NFT-uri. Nintendo, ca si alte cateva companii mari si respectabile, pare ca va lasa praful sa se aseze. Un metavers Nintendo? Poate. Dar probabil nu prea curand.

Vorbind cu investitorii intr-un rezumat recent al unei sesiuni de intrebari si raspunsuri, presedintele Nintendo, Shuntaro Furukawa, a raspuns la o intrebare despre „initiativele legate de metavers si NFT”. Dand un raspuns foarte diplomatic, Furukawa noteaza:

„Metaversul a captat atentia multor companii din intreaga lume si are un mare potential. Atunci cand conceptul de metavers este introdus in mass-media, jocuri precum Animal Crossing: New Horizons sunt uneori aduse ca exemple. in acest sens, metaversul este de interes pentru noi.”

Totusi, el nu confirma nimic. Furukawa explica faptul ca „nu exista o modalitate usoara de a defini” tipul de experiente pe care le poate oferi metaversul (fara gluma!) si reitereaza faptul ca, pana la urma, Nintendo este aici pentru a oferi divertisment. Totusi, el lasa usa deschisa, declarand:

„S-ar putea sa luam in considerare ceva daca vom gasi o modalitate de a transmite o „abordare Nintendo” a metaversului pe care multi oameni sa o poata intelege cu usurinta, dar nu credem ca aceasta este situatia in momentul de fata.”

Desi exista o goana dupa aur in acest moment, reputatia pe termen lung a unei companii, mai ales a uneia care este in joc de atata timp ca Nintendo, conteaza cu adevarat. Unii directori cauta sa incaseze bani pe NFT si, eventual, sa fuga, dar multi dezvoltatori de la parter s-au opus in mod vizibil initiativelor NFT si metaverse. Asteptand ca toata lumea sa se joace, ar putea capitaliza pe o anumita forma de metavers (indiferent ce inseamna acest cuvant peste sase luni pana la un an) intr-un mod mult mai sigur, mai bine documentat de piata / PR.

Chris Carter

Reviews Director, Co-EIC – Chris se bucura cu aviditate de Destructoid din 2008. in cele din urma a decis sa faca urmatorul pas, sa-si faca un cont si sa inceapa sa scrie pe blog in ianuarie 2009. Acum, este membru al personalului!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *