Nintendo le interzice jucatorilor sa impartaseasca informatii despre "Switch Sports

Nintendo le interzice jucatorilor sa impartaseasca informatii despre „Switch Sports

Nintendo a interzis tuturor jucatorilor care participa la testul de joc online din acest weekend sa impartaseasca detalii despre Nintendo Switch Sports.

Anuntat saptamana trecuta, continuarea spirituala a jocului de Wii Sports vine pe Nintendo Switch pe 29 aprilie. inainte de asta insa, titlul va gazdui in acest weekend (19-20 februarie) un test de joc online la care se poate inscrie aproape oricine – aflati cum aici.

Testul de joc pentru Nintendo Switch Sports va cuprinde tenis, bowling si chambara si va fi live din 19 februarie pana pe 20 februarie. in prezent, este deschis tuturor jucatorilor cu un abonament Nintendo Switch Online.

Cu toate acestea, pe pagina de inscriere se precizeaza in mod clar ca „prin descarcarea si participarea la Nintendo Switch Sports Test de joc online, sunteti de acord sa nu impartasiti public niciun detaliu din acest test de joc online, inclusiv pe canalele dvs. de socializare.”

Se pare ca Nintendo a dezactivat deja instrumentele de captura incorporate pentru Switch, dar este greu de crezut ca Nintendo va face cu adevarat politie in acest sens, avand in vedere ca streamerii au anuntat deja planurile de a transmite live in timpul testului.

in alte stiri despre faptul ca Nintendo este prost si lipsit de contact: le interzic jucatorilor de la testul de joc online Nintendo Switch Sports sa impartaseasca *ceva* pe retelele sociale despre acesta. https://t.co/UWdnCUR9G1 pic.twitter.com/yboRpRZLBS

Orele de desfasurare a play-testurilor sunt enumerate mai jos:

Sambata, 19 februarie
De la 3am la 3:45am GMT (10pm ET / 7pm PT)
De la 11am la 11:45am GMT (6am ET / 3am PT)
de la 19:00 la 19:45 GMT (14:00 ET / 11:00 PT)

Duminica, 20 februarie
De la 3am la 3:45am GMT (10pm ET / 7pm PT)
De la 11am la 11:45am GMT (6am ET / 3am PT)

De asemenea, Nintendo a precizat ca datele de salvare din testul de joc online nu pot fi transferate in jocul complet, ca testul de joc „poate fi incheiat fara notificare prealabila” si ca sesiunile pot fi scurtate sau prelungite fata de cele 45 de minute programate.

in alta ordine de idei, Nintendo a anuntat ca componentele de cumparaturi online ale 3DS si Wii U se vor inchide la inceputul anului 2023.

Acest lucru inseamna ca de la „sfarsitul lunii martie 2023” achizitiile din Nintendo eShop pentru jocurile descarcabile, demo-urile gratuite si altele nu vor mai fi disponibile. Potrivit Nintendo, „acest lucru face parte din ciclul de viata natural al oricarei linii de produse, deoarece devine mai putin folosita de consumatori in timp”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *