Nintendo dezvaluie cele mai bine vandute titluri din eShop-ul 3DS in Japonia

Nintendo dezvaluie cele mai bine vandute titluri din eShop-ul 3DS in Japonia

Nintendo a publicat o lista cu cele mai bine vandute jocuri 3DS eShop intre 2011 si 2020, multe dintre acestea fiind jocuri care se pot descarca doar prin descarcare.

Acest clasament al descarcarilor a fost incarcat recent pe site-ul oficial japonez al Nintendo (asa cum a fost reperat de Nintendo Everything), fiecare clasament fiind separat in fiecare an intre 2011 si 2020.

Clasamentul include versiunile descarcate ale lansarilor fizice de jocuri, software-ul numai pentru descarcare si titlurile pentru console virtuale.

in 2020 Animal Crossing: New Leaf a fost numarul unu in Japonia, iar versiunea numai pentru descarcare a titlului Game Boy Colour Pokemon Crystal a fost pe locul doi. Pokemon Crystal a ocupat locul doi si in 2019 si locul intai in 2018.

The Legend Of Zelda: Ocarina Of Time. Credit: Nintendo.

Alte titluri populare includ jocul de aparare a turnului free-to-play Nyanko Great War, lansat in 2016, iar titlurile clasice de Pokemon pentru Game Boy, precum Pokemon Yellow, Red, Gold si Silver, au fost in mod continuu incluse si ele printre descarcarile populare.

in 2011, The Legend Of Zelda: Link’s Awakening DX a fost pe primul loc, iar Super Mario Land a fost pe locul doi, ambele fiind titluri mai vechi relansate pe 3DS.

Aceste clasamente ale descarcarilor pentru eShop-ul 3DS din Japonia au fost publicate in urma vestii ca eShop-urile 3DS si Wii U se vor inchide in martie 2023. Acest lucru inseamna ca titluri precum Pokemon Crystal, care in prezent poate fi achizitionat in mod oficial doar prin intermediul 3DS eShop, nu va mai putea fi cumparat de la Nintendo. Cu toate acestea, jocurile achizitionate prin intermediul Wii U si 3DS vor putea fi jucate si dupa martie 2023.

in mai 2022, cardurile de credit nu vor mai putea adauga fonduri in conturile jucatorilor prin intermediul Wii U si 3DS, iar cardurile din eShop vor inceta sa mai functioneze si ele in august 2022.

O parte, acum eliminata, a intrebarilor si raspunsurilor referitoare la inchiderea magazinelor Wii U si 3DS a raspuns la intrebarea cum vor putea fanii sa achizitioneze biblioteca clasica a Nintendo. Aceasta spunea ca compania nu are „niciun plan de a oferi continut clasic in alte moduri [in afara Nintendo Switch Online]”.

in alte stiri, dezvoltatorii Bethesda au vorbit despre stilul „NASA-Punk” pe care echipa l-a explorat in timpul dezvoltarii lui Starfield.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *