Nightingale va permite jucatorilor sa exploreze un numar aparent nesfarsit de taramuri locuite de zane

Nightingale va permite jucatorilor sa exploreze un numar aparent nesfarsit de taramuri locuite de zane

Nightingale, viitorul joc de supravietuire de la studioul Improbable Inflexion, este o aventura de explorare a taramurilor magice, plina de creaturi bizare ale zanelor si lumi inspirate de teme victoriene si basme. Cate lumi misterioase vor putea explora jucatorii in Nightingale? Inflexion nu spune, dar intr-un interviu pentru IGN Fan Fest, directorul artistic si audio Neil Thompson sugereaza ca vor fi cel putin „aparent nesfarsite”.

Thompson s-a alaturat CEO-ului Aaryn Flynn la Fan Fest pentru a vorbi despre diferitele lumi din Nightingale, despre care Thompson spune ca Inflexion se gandeste la universuri paralele locuite de creaturi, monstri si animale salbatice. Jucatorii calatoresc intre lumi prin intermediul unor portaluri, spune Flynn, care apar dupa ce au explorat suficient un anumit taram. Odata gasit un portal, jucatorii pot decide daca vor sa mearga mai departe sau sa ramana acolo unde se afla. Flynn adauga ca, desi nu se discuta inca detaliile, vor exista unele verificari pentru a se asigura ca jucatorii au echipamentul corect si alte resurse pentru a putea supravietui la ceea ce se afla de cealalta parte.

Creaturile si lumile conectate prin intermediul portalurilor provin din mai multe surse de inspiratie diferite, printre care Jonathan Strange & Mr. Norrell al Susannei Clark, arta olandeza si alte opere clasice si, bineinteles, epoca victoriana, pe care Thompson o numeste „incredibil de sugestiva din punct de vedere vizual”. si totul este profund inradacinat in mit.

„Din punctul de vedere al creaturii, am vrut sa ne adancim in aceasta idee de folclor si basm”, spune el. „Bandersnatch, in lumea noastra, este o incrucisare destul de vicioasa intre un rapitor si o creatura asemanatoare unui liliac. Sunt destul de vioi pe taramuri, nu neaparat ceva ce ai vrea sa intalnesti intr-o noapte intunecata, asta e sigur.”

Este mai timid cand este intrebat daca am putea da peste un Jabberwocky, dar este dispus sa dea cateva detalii despre alte creaturi. Thompson continua sa detalieze The Bound, o factiune creata de Fae adversarii ca o „imitatie a umanitatii” pentru a combate jucatorii RealmWalkers. The Bound vin in mai multe forme, inclusiv creaturi minion, atacatori cu raza lunga de actiune, utilizatori de magie, creaturi asemanatoare cu tancuri si un vanator vazut in trailer cu o roata in loc de cap, „doar pentru ca era oarecum misto”, potrivit lui Thompson.

De asemenea, el detaliaza Harpies, creaturi zburatoare care pot fura lucruri din tabara jucatorului si chiar se pot deghiza in batrane invelite in pelerine pentru a atrage jucatorii intr-un fals sentiment de siguranta pana cand se pot apropia.

Am vorbit la inceputul acestui an cu Flynn despre radacinile BioWare ale jocului Nightingale si mai multe despre modul in care acesta va gestiona lucruri precum alegerea jucatorului si construirea lumii, precum si despre tonul sau optimist. Nightingale se pregateste pentru o versiune beta cu acces timpuriu undeva la sfarsitul acestui an.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *