Nightingale Dev Inflexion Games a fost cumparat de Tencent

Nightingale Dev Inflexion Games a fost cumparat de Tencent, iar tehnologia SpatialOS nu mai este folosita

Fostul director general al BioWare, Aaryn Flynn, a sugerat acest lucru intr-un interviu cu Wccftech luna trecuta, dar acum a fost confirmat faptul ca Inflexion Games, studioul din Edmonton fondat de Flynn si dezvoltatorul SpatialOS Improbable, a fost achizitionat de mega-editorul chinez Tencent. Ca urmare a acestui fapt, primul proiect al Inflexion, jocul de supravietuire Gaslamp Nightingale, va renunta la orice tehnologie dezvoltata de Improbable. Acestea fiind spuse, se pare ca Nightingale nu va avea nevoie de ceva precum SpatialOS – tehnologie cloud distribuita folosita pentru a crea lumi online uriase – deoarece Flynn recunoaste ca jocul se dezvolta intr-o „experienta mai intima, cu un singur jucator sau in grupuri mici de jucatori”.

Aceasta afacere a fost de fapt in lucru de ceva timp, deoarece Improbable cauta sa iasa din dezvoltarea de jocuri first-party, in timp ce se concentreaza pe proiecte legate de metavers. Flynn pare optimist cu privire la noul parteneriat cu Tencent, deoarece ii ofera lui Inflexion libertatea de a-si construi jocul si va putea oferi indrumare in ceea ce priveste functionarea unui serviciu live…

Dead by Daylight isi dateaza capitolul The Ring, o prezinta pe Sadako si un nou supravietuitor

Din experienta mea, dezvoltatorii de jocuri buni sunt intotdeauna dispusi sa poarte conversatii si sa accepte feedback-ul, dar exista limite si asteptari in acest sens care trebuiau respectate. si am auzit asta de la Tencent, dar, in acelasi timp, am recunoscut in ei nu doar cea mai mare companie de dezvoltare de jocuri din lume, ci si o companie care avea o experienta vasta in crearea de servicii live convingatoare si de comunitati de jucatori atractive, intelegand exact cultura necesara pentru a construi asa ceva. si cum aceasta a fost o parte importanta a planului nostru de afaceri cu Nightingale, am fost incantati de aceasta expertiza complementara.

Se asteapta ca Nightingale sa intre in early access pe PC in cursul acestui an.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *