Nici macar actorii vocali englezi din Attack On Titans nu stiu cum se va termina

Nici macar actorii vocali englezi din Attack On Titans nu stiu cum se va termina

Dupa aproape 10 ani de emisie, Attack of Titan se apropie in sfarsit de final. Pentru fanii care nu au fost rasfatati de manga, este un moment emotionant, deoarece asteapta sa vada ce se intampla cu personaje precum Eren, Mikasa si Armin. De fapt, chiar si actorii de voce englezi sunt nesiguri ce se va intampla in cele din urma cu personajele pe care le-au interpretat din 2014.

Vorbind in cadrul unui interviu pentru IGN Fan Fest, actorii vocali englezi din Attack on Titan si-au impartasit perspectivele individuale asupra cresterii personajelor lor de-a lungul seriei. in acest proces, Bryce Papenbrook (Eren) si Trina Nishimura (Mikasa) au dezvaluit amandoi ca au ramas nevatamati cu privire la final.

„Nu stiu incotro se indreapta. Nu am fost rasfatata, nu am citit manga… imi place sa ma scufund in serialele la care lucrez, sa traiesc acel moment in timp real, apoi sa las tot ceea ce iese din corpul meu sa iasa in serial”, a explicat Papenbrook.

Experienta lui Papenbrook contrasteaza cu cea a actorului de voce japonez Yuki Kaji, despre care se spune ca a plans in timp ce repeta pentru ultimul sezon al serialului. Potrivit unor rapoarte, Kaji era complet prinsa cu manga, dar a fost totusi nepregatita pentru emotia de a o interpreta pentru serial.

Descriind evolutia personajului sau, Papenbrook spune ca Eren este „furios” in mare parte din serial, dar ca s-a schimbat in ultimul sezon. „L-as descrie pe Eren intre sezonul 1 si 3 ca fiind „furios”. Ca si cum, exista aceasta furie care se vede prin fiecare cuvant pe care il spune. Iar in acest ultim sezon, furia este inca acolo, dar sub acest strat de raceala, ceea ce il face absolut terifiant.”

Nishimura, la randul ei, spune ca Mikasa nu a trecut prin atatea schimbari ca Eren, dar ca anumite evolutii recente i-au schimbat perceptia asupra personajului de-a lungul timpului. in general, Nishimura este „foarte nerabdatoare sa vada cum se termina totul”.

„in adancul sufletului meu, imi doresc foarte mult ca Eren, Mikasa si Armin sa se potriveasca undeva in case de oras si sa fie doar prieteni si sa petreaca timpul impreuna. stiu ca nu se va intampla asta, dar sper pentru ei ca va fi un final fericit”, a spus Nishimura, adaugand: „Probabil ca nu va fi asa”.

Lansat pentru prima data in America de Nord in 2014, Attack on Titan a fost o senzatie instantanee printre fanii anime-urilor atunci cand a debutat in limba engleza. Ultimul capitol al manga a fost destul de divizat in randul fanilor seriei atunci cand a fost lansat in aprilie 2021, ceea ce i-a determinat pe unii sa se intrebe daca anime-ul va merge intr-o directie diferita.

Vom sti destul de curand. Mai sunt doar doua episoade ramase in cursa, ultimul episod urmand sa fie difuzat pe 28 februarie. Puteti citi recenzia noastra despre premiera sezonului final al Attack on Titan chiar aici si asigurati-va ca sunteti cu ochii pe toata acoperirea noastra, in timp ce IGN Fan Fest 2022 continua.

Kat Bailey este editor senior de stiri la IGN.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *