Niantic dezvaluie viitoarele date ale evenimentului Pokemon Go Community Day

Niantic dezvaluie viitoarele date ale evenimentului Pokemon Go Community Day

Niantic a stabilit datele pentru urmatoarele trei evenimente Pokemon Go Community Day, oferindu-le antrenorilor suficient timp pentru a se pregati pentru urmatorul lot de evenimente lunare.

Dezvoltatorul Pokemon Go a numit 13 martie, 23 aprilie si 21 mai ca fiind urmatoarele trei Zile ale Comunitatii, desi nu au fost dezvaluiti Pokemonii reali care vor fi prezentati. Anuntul urmeaza dupa Ziua Comunitatii din februarie, care l-a avut ca protagonist pe Hoppip si care a avut loc pe 12 februarie.

Retineti datele!

рџ—“пёЏ 13 martie
рџ—“пёЏ 23 aprilie
рџ—“пёЏ 21 mai

рџ“ќ Afla mai multe aici: https://t.co/ars3jrh56N pic.twitter.com/x1FStCGsze

Zilele Comunitatii din ultimele luni au inclus Hoppip, mentionat mai sus, pe 12 februarie, Spheal, pe 16 ianuarie, si 18 decembrie cu toti Pokemonii care au avut Zilele Comunitatii in 2021. Niantic a introdus, de asemenea, un bonus Community Day Classic in ianuarie, cu Bulbasaur, dar acest anunt nu spune daca evenimentele „clasice” vor continua.

intr-un interviu recent cu GameSpot despre experimentul Community Day Classic, directorul de jocuri live Niantic, Micheal Steranka, a declarat ca echipa „nu a vrut sa se angajeze prea mult si sa spuna: „Hei, vom face intotdeauna aceste Community Days clasice in fiecare luna in continuare”. Poate ca o vom face o data la trei luni sau de 1-2 ori pe an, sau poate ca jucatorii vor uri acest lucru si vom spune: „A fost o incercare buna, dar nu trebuie sa mai facem asta din nou”.”.

Cea mai recenta Zi a Comunitatii cu Hoppip a avut loc la sfarsitul evenimentului Ziua indragostitilor, care a introdus Pokemonul Flabebe din generatia VI. Sarcinile de cercetare pe teren din februarie 2021 sunt inca disponibile, totusi, precum si Raidul Mega Houndoom.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *