New State Mobile adauga noi misiuni de poveste cu Survivor Pass

New State Mobile adauga noi misiuni de poveste cu Survivor Pass, actualizare optionala lansata pentru dispozitivele iOS

New State Mobile – cunoscut anterior sub numele de PUBG New State- a introdus noi misiuni de poveste ca parte a Volumului 4 al Survivor Pass, care a sosit odata cu actualizarea 0.9.24. Popularul joc battle royale, care a fost lansat anul trecut, permite jucatorilor care au facut upgrade la Survivor Pass-ul premium sa joace noi misiuni de poveste care aterizeaza in fiecare saptamana si deblocheaza recompense speciale. Protagonistul acestui sezon este motociclistul Arnie ‘Mayhem’ Kopelson, potrivit Krafton.

Marti, Krafton a dezvaluit ca jucatorii care termina misiunile saptamanale ale lui Kopelson vor putea sa se intalneasca cu motociclistul si cu gasca sa, dezvaluind in acelasi timp povestea din spatele sosirii sale pe New State Mobile. Mayhem si gasca sa de motociclisti traficanti de arme au sosit in Troi in ajunul Craciunului cu medicamente, mancare si multe arme, potrivit editorului. Jucatorii pot completa misiuni saptamanale pentru a debloca recompense, in timp ce detinatorii de Premium Pass vor debloca recompense de calitate superioara. Krafton anuntase anterior ca detinatorii de Premium Pass vor primi un set de costume Imperial Guard.

seriful Berry l-a arestat pe Kopelson cu ani in urma sub acuzatia de extorcare si santaj; cei doi barbati nu erau in relatii bune. Dar acum aveau un dusman comun – niciunul dintre ei nu dorea sa vada GLC-ul controland Michigan.
Faceti cunostinta cu Mayhem completand misiunile saptamanale ale povestii sale in Survivor Pass!

Potrivit lui Krafton, cu ani in urma, seriful Sam Berry l-a arestat pe Mayhem sub acuzatia de extorcare si santaj. Berry si Mayhem – in mod clar nu sunt in relatii bune – trebuie sa lase diferentele deoparte pentru a impiedica factiunea Coalitiei Marilor Lacuri (GLC) a lui Ben Brown sa controleze Michigan. Pana in prezent, sunt disponibile pentru a fi finalizate saptamana 1 si saptamana 2 din modul poveste.

in cadrul Saptamanii 1, jucatorii trebuie sa obtina cinci autocolante Mayhem in Troi, apoi sa gaseasca trei cutii de scule si sticla de whisky a lui Doug in zona Trailer Park. Ca parte a misiunilor din Saptamana 2, jucatorii trebuie sa obtina trei catarame Mayhem in zona Trailer Park, apoi sa localizeze cinci canistre de apa goale in Troi si sa gaseasca trei trandafiri in zona Troi’s Graveyard. Dupa cum s-a mentionat anterior, Krafton va adauga noi misiuni in fiecare saptamana la New State Mobile.

Jucatorii care au facut actualizarea la New State Mobile 0.9.24 la inceputul acestei luni pot finaliza cele mai recente misiuni pentru a debloca recompense si pentru a se intalni cu Mayhem in joc. Editorul a adus, de asemenea, noi adaugiri importante in joc la inceputul acestei luni, inclusiv noi arme MP5K si Crossbow, precum si un mod Round Deathmatch – un nou mod 4Г—4 care se joaca pe harta Arena. De asemenea, Krafton a actualizat jocul pentru a permite tuturor coechipierilor sa lucreze impreuna pentru a reinvia sau recruta mai repede un jucator doborat.

intre timp, Krafton a lansat, de asemenea, marti, o actualizare optionala pentru dispozitivele iOS, care aduce optimizari pentru jocul battle royale. Actualizarea este optionala, ceea ce inseamna ca utilizatorii vor putea in continuare sa joace jocul fara a descarca actualizarea, potrivit Krafton. Jucatorii pot vizita App Store si pot cauta PUBG: New State si pot atinge butonul Actualizare sau sa atinga fotografia lor de profil si sa deruleze in jos pentru a vedea actualizarile in asteptare, potrivit Krafton.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *