Neon White vorbeste cu demo-ul meu interior speedrunning sicko

Neon White vorbeste cu demo-ul meu interior speedrunning sicko

Un rai pentru cei care trebuie sa mearga repede

Neon White era deja destul de sus pe propria mea lista a celor mai asteptate jocuri din acest an. Proiectul indie al celor de la Angel Matrix si Donut County Ben Esposito parea un shooter rapid si superb.

Vestea buna este ca este exact asta. Dar pot confirma, de asemenea, dupa ce am jucat Neon White demo disponibil in prezent ca parte a Steam Next Fest, este un pic mai mult. Jocul nu se rezuma doar la a elimina demoni, ci si la a o face rapid. si este construit astfel incat sa te faca sa iti doresti mereu sa resetezi nivelul pentru un nou moment.

Povestea pin de Neon White este ca esti un dur care a murit si a plecat intr-un rai care nu e chiar asa de bun. Recrutat de catre ingerii din ceruri pentru a fi unul dintre numerosii vanatori de demoni numiti „Neoni”, tu – Neon White – concurezi cu alti Neoni pentru a castiga un bilet in partea mai placuta a vietii de apoi.

Aceste competitii au loc in niveluri elegante, dar usor de citit, in care alergi de la start pana la linia de sosire, exterminand fiecare demon si terminand cat mai repede posibil. La incheierea cursei, primesti o nota. Bronzul conteaza pur si simplu ca un clar si este, de obicei, destul de iertator. Argintul devine un pic mai greu, dar adauga un cadou special la nivel, de obicei in afara drumului batut. Aurul deblocheaza cateva indicii utile pentru speedrunning, iar daca reusesti un nivel, se deschide clasamentul global.

Sistemul de clasificare este unul dintre multele motive pentru care Neon White se simte ca un punct de intrare perfect pentru competitia contra cronometru si speedrunning. Abordarea esalonata face ca cei care vor doar sa treaca de niveluri sa poata continua sa avanseze, in timp ce cei care vor sa se lupte cu adevarat pentru un loc de top primesc mai multe instrumente pe masura ce isi reduc secundele din timp. Sistemul de indicii este deosebit de eficient, iar repornirea unui nivel are o rapiditate care imi aminteste de Hotline Miami.

Neon White este, de asemenea, destul de usor de preluat. Pe o tastatura si un mouse, este in mare parte doar WASD si Space pentru a va deplasa, cu o tasta suplimentara dedicata schimbarii cartilor de suflet (arme). Fiecare carte are un foc principal si un alt-foc; o sursa de daune reutilizabila si un efect utilitar unic care „arde” cartea. Pistolul este un pistol standard, semiautomat, dar sacrificarea acestuia va ofera un salt dublu. Mitraliera lanseaza o grenada cu detonare intarziata, care poate, de asemenea, sa va impulsioneze cu pagube peste goluri.

Ceea ce este grozav este cat de simpla si curata se simte aceasta miscare pe moment. Nu exista nici un crouch-jumping sau intinderi ciudate peste tastatura. Neon alb face o cantitate impresionanta cu intrarile sale.

Acest lucru se extinde la niveluri, unde diferite trasee sunt facute evidente prin rulari repetate. S-ar putea sa o iau pe drumul cel mai lung prima data, inainte de a realiza ca as putea folosi o crestere a pagubelor pentru a sari peste o portiune majora a nivelului. Demonii tind sa marcheze calea critica, dar geometria este la discretia ta. Indicatorii de indicii ajuta cu adevarat sa te ajute sa intri si tu in aceasta mentalitate, aratand niste sarituri inteligente pentru a te ajuta sa ajungi la un As.

in timp ce raiul de vaporwave din Neon White a fost atragator din punct de vedere vizual de unul singur, acest demo Steam a scos cu adevarat in evidenta un alt punct forte: potentialul sau de speedrunning. Speedrunnerul Bryonato a aratat o parte din potentialul sau intr-un scurt segment pe fluxul Next Fest, iar acesta arata deja foarte bine.

Deja am inceput sa fac schimb de timpi cu prietenii si sa concurez pentru un avantaj de cateva sutimi de secunda. Clasamentul care apare dupa fiecare eliminare ma face sa ma simt mai puternic, incurajandu-ma cu fiecare centimetru pe care il castig fata de timpul prietenilor.

Alb neon arata destul de interesant din punct de vedere vizual si conceptual, iar acum e bine de stiut ca si gameplay-ul se potriveste. Daca versiunea finala pastreaza aceeasi energie si unitate a nivelelor sale de deschidere, acesta ar putea fi unul de urmarit.

Neon White va ajunge pe Nintendo Switch si Steam in cursul acestui an. Puteti gasi pagina Steam si demo-ul aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *