My Nintendo are o recompensa pentru un suport de card de joc Switch elegant pentru a fi pus la bataie

My Nintendo are o recompensa pentru un suport de card de joc Switch elegant pentru a fi pus la bataie

Magazinul My Nintendo actualizat are recompense reaprovizionate si produse online exclusive

La fel ca baietii, recompensele fizice My Nintendo s-au intors in oras.

Daca ati asteptat o reaprovizionare, a sosit momentul, si exista, de asemenea, un suport de carti de joc Nintendo Switch ingenios pus la bataie – costa 600 de puncte Platinum si poate transporta pana la opt jocuri, cu doua huse incluse. Fanii de lunga durata ai Nintendo care isi amintesc de zilele Club Nintendo isi vor aminti cu siguranta de vechea husa de jocuri 3DS. Este pe aceeasi linie.

in comparatie cu multi dintre voi, sunt un om ciudat, dar mi-am putut pune colectia mea fizica in acest suport de jocuri; Nintendo Switch a sosit exact cand am inceput sa folosesc (in mare parte) doar digital.

Alte recompense fizice in acest moment includ un breloc LEGO Super Mario (400 de puncte de platina), un suport pentru inel de telefon Legend of Zelda (500 de puncte de platina) si un set de postere holografice Metroid Dread (1.000 de puncte de platina). Hei, mare cheltuitor! Am ramas fara bani.

Sunt sigur ca stii cum sta treaba pana acum, dar pentru orice eventualitate: iata cateva sfaturi de la Chris Carter pentru a castiga puncte. Puteti vedea cate puncte aveti pregatite pe aceasta pagina.

Nintendo cere 24,99 dolari pentru acest tricou „Kanji Logo” bazat pe Zelda: Link’s Awakening.

Dincolo de unele dintre aceste recompense fizice familiare care pot fi schimbate in bani Nintendo Funny Money, exista si merch-uri pe care le poti cumpara cu bani reali, daca esti atat de inclinat. Saptamana aceasta, Nintendo a lansat un nou magazin My Nintendo Store, cu produse si articole vestimentare exclusive, de la cani, palarii, tricouri, hanorace si perne.

S-ar putea sa nu vedeti nimic care sa va atraga inca, dar m-am gandit ca noul magazin online merita mentionat – va primi in mod natural noi articole pe masura ce apar noi jocuri. in ceea ce priveste transportul, acesta este gratuit (cu unele restrictii) daca ajungeti sa cheltuiti 50 de dolari sau mai mult in magazin.

De asemenea, nu pot omite sa mentionez ca aceasta este aceeasi saptamana in care Nintendo si-a anuntat planul de a desfiinta eShop-ul Wii U si 3DS – o decizie de reducere a costurilor care probabil nu va fi influentata in acest moment. Daca va uitati prin eShop-ul bazat pe browser, veti observa ca este mai mult axat pe Nintendo Switch decat inainte. Listele de platforme „mostenite” pot fi gasite in prezent in continuare, daca stii unde sa cauti (sau daca pur si simplu cauti nume de jocuri specifice).

Ei bine, iata ca o luam de la capat. Timpul continua sa alunece pentru noi, jucatorii retro.

[Multumesc pentru atentionare, Cody]

Jordan Devore

Jordan este membru fondator al Destructoid si postere de imagini aparent aleatorii. Acestea sunt orice, dar nu sunt deloc intamplatoare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *