Actualizarea Monster Hunter Rise 3.9.0 va introduce un nou set de armura Black Belt

Monster Hunter Rise Patch 3.9.0 detaliat de Capcom

Capcom a publicat notele de lansare pentru patch-ul Monster Hunter Rise 3.9.0 de maine.

Dupa cum am spus, noua actualizare pentru popularul titlu va fi disponibila incepand de maine si ar trebui sa se descarce automat daca aceasta functie a fost activata pe platforma Nintendo. in ceea ce priveste continutul, acest nou patch adauga noi misiuni de eveniment, precum si suport pentru un nou pachet de voce DLC pentru vanatori.

Resident Evil Code Veronica PSX Demake a fost anuntat cu un teaser nostalgic

Faceti cunostinta cu Selva, comandantul Chevaliers.

imbratiseaza-i increderea cu un nou pachet vocal DLC pentru vanatorul tau.

in plus, aceasta noua actualizare pentru joc include numeroase remedieri pentru problemele raportate, inclusiv o remediere a unei erori care facea ca coafura „Utsushi Cut” sa nu fie afisata corect atunci cand era combinata cu anumite armuri pentru cap. De asemenea, acest patch remediaza o eroare cu „Rampage Twinblades I”, precum si o eroare cu armura de cap din seria de armuri stratificate Orion.

Mai jos veti gasi notele oficiale de lansare pentru acest patch viitor, asa cum au fost publicate de Capcom.

Note de lansare pentru Monster Hunter Rise Patch 3.9.0

Principalele adaugiri / modificari

 • Noile Event Quests vor fi disponibile in fiecare saptamana.
 • Noul DLC poate fi achizitionat din Nintendo eShop.

Corectii de erori / Diverse

Baza/Facilitate

 • Atunci cand se schimba directia Toadversarului din Zona de antrenament, textul devine de obicei galben, dar daca jucatorul schimba o alta optiune dupa aceea, textul „directie” se transforma uneori din nou in alb. Acest lucru a fost rezolvat.

Jucator/prieteni

 • A fost reparata o eroare care impiedica afisarea corecta a coafurii „Utsushi Cut” atunci cand este combinata cu anumite armuri pentru cap.
 • S-a remediat o eroare care impiedica afisarea corecta a forelocks atunci cand se echipeaza armura de cap din seria de armuri stratificate Orion.
 • S-a remediat o eroare de afisare a mansonului de varsta azurie pe tipul de corp 2.
 • S-a remediat o eroare care facea ca „Rampage Twinblades I” sa fie afisata in directia opusa daca jucatorii folosesc o piatra de ascutit dupa ce le echipeaza.
 • S-a remediat o eroare care facea ca, pentru foarte scurt timp, partea superioara a corpului jucatorului sa se intoarca intr-o directie nefireasca atunci cand un alt jucator foloseste „Wyvern’s Fire” (Focul Wyvernului) in timpul Multiplayer.

Diverse

 • A fost reparata o eroare care impiedica alti jucatori sa acceseze anumite facilitati daca gazda este deconectata deoarece nu au fost efectuate intrari pe controler pentru o anumita perioada de timp.
 • Au fost corectate diverse erori de text.
 • Au fost efectuate alte diverse corecturi de erori.

Monster Hunter Rise este disponibil acum la nivel global pentru Nintendo Switch si PC.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *