Modurile Dying Light 2 pentru PC imbunatatesc calitatea vizuala si adauga mai multe optiuni FOV

Modurile Dying Light 2 pentru PC imbunatatesc calitatea vizuala si adauga mai multe optiuni FOV

in urma lansarii globale a jocului la inceputul acestei luni, au fost lansate mai multe noi moduri Dying Light 2 pentru PC, inclusiv doua care au ca scop imbunatatirea calitatii vizuale a jocului si adaugarea mai multor optiuni FOV.

La inceputul acestei saptamani am acoperit deja unul dintre primele moduri pentru versiunea PC a jocului – un mod meteo care creste sansele de aparitie a vremii cetoase si innorate.

Dezvoltatorul lui Dying Light 2 este foarte mandru de joc si va continua sa-l repare

Primul mod pe care am vrut sa il impartasim este un mod experimental creat de modderul „Razed”. Modul sau „Dying Light 2 Enhanced Mod” are ca scop imbunatatirea calitatii vizuale generale a jocului prin imbunatatirea umbrelor, adaugarea unei ceturi mai indepartate, ajustarea ciclului meteo si cresterea nivelului de detaliu si a distantei de desen pentru copaci, umbre si diverse alte obiecte.

„Exista o multime de probleme de baza cu jocul vanilla pe care sper ca Techland va urmari sa le rezolve si sa le imbunatateasca in viitoarele patch-uri”, scrie modderul. „O mare problema pe care am observat-o este ca mesh-urile zombilor inceteaza sa mai redea corect dupa o anumita distanta. De aceea, vezi zombi de culoare teal foarte departe pe harta. Nu am gasit inca o modalitate de a rezolva acest lucru. Umbrele palpaitoare si LOD-urile proaste sunt, de asemenea, probleme majore in jocul vanilla.”

Mai jos veti gasi principalele caracteristici ale acestui mod „imbunatatit”:

 • Adauga mai multe umbre aruncate de lumini
 • Adauga mai multa ceata indepartata la vremea senina si noroasa, impreuna cu alte modificari ale vremii
 • Ajusteaza ciclul meteo astfel incat sa ploua mai des pe timp de noapte. in plus, vremea cetoasa, noroasa si furtunoasa va avea o sansa mai mare de aparitie (se va debloca odata ce ajungi pe a doua harta).
 • Creste nivelul de detaliu / distanta de desen pentru copaci, umbre si alte obiecte
 • Creste densitatea de zombi / AI in jurul hartii
 • inlatura sau reduce diverse filtre de post-procesare, cum ar fi lens flare, sky bloom, glows, streaks etc.
 • Ajusteaza usor valorile minime si maxime ale expunerii
 • Regleaza usor contrastul si saturatia (Nu este nevoie de ReShade sau de Filtrele NVIDIA)
 • indeparteaza particulele excesive din aer, cum ar fi frunzele care cad, ziarele, licuricii stralucitori etc., dar pastreaza si unele efecte
 • incearca sa deblochezi si sa folosesti diverse setari grafice care pot functiona sau nu
 • Diverse modificari diverse

Celalalt mod nou pentru joc este modul „Expanded FOV Options” de la modderul „ShockedHearts”. Dupa cum sugereaza si numele, acest mod extinde optiunile FOV implicite ale jocului in functie de preferintele jucatorului. Este un mod destul de simplu, dar totusi unul interesant. Acest mod poate fi descarcat prin Nexusmods aici.

Dying Light 2 este disponibil acum la nivel global pentru PC si console. Primul DLC al jocului, partea 1 din Authority Pack, a fost lansat in urma cu cateva zile.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *