Modul Red Dead Redemption 2 transforma Guarma intr-o statiune de vacanta relaxanta

Modul Red Dead Redemption 2 transforma Guarma intr-o statiune de vacanta relaxanta

A Red Dead Redemption 2 modder a transformat insula tropicala Guarma intr-o statiune de vacanta pe care Arthur o poate vizita dupa bunul plac.

in timpul povestii de Red Dead Redemption 2, jucatorii viziteaza Guarma in circumstante tensionate: un naufragiu si o revolutie. Odata ce capitolul de pe insula a fost incheiat, jucatorii nu au cum sa se mai intoarca acolo in jocul vanilla.

Multumita lui Trelawny’s Travel, un mod creat de El-Drewsifer, toate acestea se schimba.

Dupa cum a observat PCGamesN, Trelawny’s Travel transforma Guarma intr-o statiune „unde te poti relaxa la maxim”, cu o multime de activitati disponibile pentru a-l ajuta pe Arthur sa se relaxeze. Printre acestea se numara zboruri cu balonul cu aer cald, plimbari cu vaporul, inot cu testoase si plimbari cu un buggy prin muntii statiunii.

Alte activitati de vacanta mai putin conventionale includ vanatoarea de pantere, curatarea hoardelor locale de zombi si confruntarea cu membrii bandei locale O’Driscoll – desi toate acestea sunt optionale, astfel incat oricine cauta o escapada relaxanta nu trebuie sa le activeze.

Red Dead Redemption 2, Trelawny’s Travel. Credit: Rockstar Games, El-Drewsifer.

Puteti descarca modul prin intermediul paginii sale Nexus Mods, iar singura conditie prealabila este Script Hook RDR2 mod sa fie instalat. Acestea fiind spuse, se spune ca anumite moduri sunt „foarte recomandate”.

Pagina impartaseste, de asemenea, instructiuni despre cum sa opereze balonul cu aer cald al statiunii, desi avertizeaza ca jucatorii nu ar trebui sa zboare prea sus pentru a nu se „lipi de tavan”. De asemenea, se mentioneaza ca „insula Guarma are de fapt aproximativ aceeasi dimensiune ca intreaga harta a povestii, asa ca planificati-va calatoriile in consecinta”.

Odata ce Trelawny’s Travel a fost instalat, jucatorii isi pot incepe vacanta vizitand docurile din Saint Denis.

in alte stiri despre jocuri, Proiectul Zomboid testeaza servere cu 100 de jucatori pe ramura sa experimentala, la care puteti opta astazi.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *