Modul God Of War il va face pe Atreus protagonistul jucabil

Modul God Of War il va face pe Atreus protagonistul jucabil

Un nou mod in lucru pentru God Of War il va face pe Atreus personajul principal jucabil.

Creatorul mod-ului, Specilizer, a impartasit un nou videoclip pe YouTube in care apare fiul lui Kratos luptandu-se cu Baldur, spre deosebire de God Of War insusi (multumiri, Eurogamer).

Gameplay-ul il arata pe Atreus folosindu-si arcul si sageata si celelalte abilitati pentru a-l ataca pe Baldur. Gameplay-ul nu este tocmai fluid in acest moment al dezvoltarii modulului, astfel ca Atreus pare ca aluneca pe zapada in timp ce lupta.

„Dupa cum puteti vedea, este clar ca nu este o experienta fluida si inca mai este nevoie de multa munca inainte de lansare”, a declarat Speclizer.

Restul clipului video il prezinta, de asemenea, pe Atreus in numeroasele medii diferite prezentate in joc si luptandu-se cu o varietate de inamici. Se pare ca modderul va incerca sa faca personajul jucabil pe parcursul intregului joc. Desigur, fiind vorba de un mod, acesta va fi disponibil doar pe versiunea de PC a jocului.

Puteti vedea mai jos gameplay-ul de aproape noua minute:

Atreus este jucabil in God Of War in sensul ca jucatorul ii poate comanda sagetile si abilitatile in timp ce joaca in rolul lui Kratos, dar nu il poti controla in totalitate la persoana a treia.

in urma trailerului de anunt pentru God Of War: Ragnarok – o continuare directa a primului joc al Santa Monica Studios – fanii suspecteaza ca Atreus, acum adolescent, ar putea fi personajul secundar jucabil, similar cu modul in care Ellie devine personajul jucabil in The Last Of Us dupa ce a urmat jocul in rolul lui Joel. Cu toate acestea, dezvoltatorul nu a confirmat inca speculatiile.

God Of War: Ragnarok are o lansare programata pentru 2022 pentru PS4 si PS5.

in alte stiri, Babylon’s Fall va primi un demo la sfarsitul acestei luni.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *