Modern Warfare 2 si Warzone 2 confirmate

Modern Warfare 2 si Warzone 2 confirmate, ambele sunt alimentate de un nou motor

Zvonurile au zburat cu repeziciune in ultimele saptamani, dar astazi Activision a confirmat cateva vesti importante despre viitorul Call of Duty – jocul de baza din acest an va fi intr-adevar o continuare a Call of Duty: Modern Warfare, iar Call of Duty Warzone 2 va fi lansat in paralel. Ambele jocuri sunt dezvoltate de Infinity Ward si sunt construite cu ajutorul unui nou motor, care va alimenta toate jocurile Call of Duty de acum inainte. O mica mana de influenceri Call of Duty au reusit sa participe ieri la o conferinta telefonica cu conducerea francizei, in timpul careia au primit mai multe informatii despre planuri, in special despre Warzone 2. O recapitulare destul de completa a fost oferita de Jackfrags, pe care o puteti vedea mai jos, cu conditia sa aveti aproximativ 10 minute la dispozitie.

Call of Duty va ramane pe PlayStation dincolo de acordurile actuale, pe fondul ingrijorarilor legate de reglementare

Practic, Infinity Ward isi propune ca Warzone 2 sa fie o evolutie demna de o mare continuare a battle royale-ului Call of Duty. Planul prevede o harta complet noua, un mod sandbox si cateva idei „disruptive si inovatoare”. Aparent, Infinity Ward vrea sa le ofere jucatorilor mai multa autonomie, cu noi moduri si reguli care iti vor permite sa castigi meciurile in moduri diferite. Exista, de asemenea, planuri de a extinde foarte mult sistemul Gunsmith.

in ceea ce priveste Warzone-ul original, exista planuri pentru o serie de imbunatatiri ale calitatii vietii in urmatoarele luni, inclusiv un matchmaking mai bun si un joc clasificat, desi este putin probabil sa existe un cursor FOV pe console. Puteti obtine mai multe detalii despre imbunatatirile planificate aici. in ceea ce priveste viitorul Warzone original, se pare ca se va pune accentul pe Warzone 2, dar nu se stie daca primul joc va mai fi actualizat.

Departamentul pentru ocuparea echitabila a fortei de munca si locuinte din California (DFEH) a intentat un proces impotriva Activision Blizzard, acuzand discriminare pe baza de sex si hartuire sexuala pe scara larga la editorul Call of Duty. Puteti obtine mai multe detalii despre aceasta poveste in desfasurare aici.

Activision nu a anuntat inca o data de lansare sau platforme pentru Call of Duty: Modern Warfare 2 sau Warzone 2. Deci, ce parere aveti despre toate acestea, fani CoD? Sunteti entuziasmati de jocurile din acest an si de noul motor?

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *