Modern Warfare 2 si un nou Warzone confirmate pentru 2022

Modern Warfare 2 si un nou Warzone confirmate pentru 2022

Activision Blizzard a confirmat ca o continuare a jocului Modern Warfare va fi anul acesta Call Of Duty. Un nou Warzone se va lansa de asemenea.

Vestea a fost dezvaluita la inceputul saptamanii prin intermediul cunoscutului leaker, Tom Henderson, pe Twitter. De atunci, Activision a confirmat-o intr-o postare pe blog. Vestea explica faptul ca va exista o continuare a jocului Modern Warfare 2019 in cursul acestui an. Aceasta adauga ca noul joc si un nou Warzone experienta „sunt concepute impreuna de la zero”. De asemenea, adauga ca va exista un nou mod sandbox si o „evolutie masiva a Battle Royale” prin intermediul unui „spatiu de joc complet nou”.

Potrivit lui Henderson, Warzone 2 va veni cu Modern Warfare 2 dar nu este confirmat daca asta va fi in prima zi sau nu.

„Warzone 2 va veni impreuna cu Modern Warfare 2”

Dar nu este clar daca asta inseamna ziua 1, deoarece nu a fost specificat. pic.twitter.com/ddjebnbPt1

De asemenea, un „nou motor” va alimenta ambele jocuri, dezvoltarea fiind condusa de Infinity Ward. Dezvoltatorul a lucrat anterior la Call Of Duty jocuri care provin de la Call Of Duty 2. Acesta are o istorie vasta cu franciza, pe langa dezvoltarea Modern Warfare 2019.

Saptamana trecuta, s-a confirmat ca Infinity Ward lucreaza la Call Of Duty 2022, dar acest ultim anunt adauga ceva context.

Creatori de continut precum ProReborn si Jackfrags au luat un telefon cu seful de co-studio al Infinity Ward, Patrick Kelly, pentru a afla mai multe.

Kelly a declarat ca spera ca in noul Warzone ca „niciun meci sa nu se joace la fel” si sa „lase jucatorii sa defineasca cum arata victoria”.

Recent, a fost confirmat faptul ca urmatoarele trei Call Of Duty jocuri vor ajunge in continuare pe PlayStation. Asta in ciuda faptului ca Microsoft a achizitionat firma pentru 50 de miliarde de lire sterline.

in alta parte, se pare ca Horizon Zero Dawn s-a vandut in 20 de milioane de exemplare pe PS4 si PC.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *