MMO finantat prin crowdfunding anulat

MMO finantat prin crowdfunding anulat, dezvoltatorul dispare dupa acuzatii de frauda

TitanReach, un MMO care a strans aproximativ 147.231 de lire sterline prin crowdfunding, a fost anulat, iar dezvoltatorul a inchis canalele de social media dupa ce a fost acuzat de frauda.

Dupa cum a raportat PC Gamer, TitanReach trebuia sa fie un „Runescape-care se baza pe fonduri crowdfunding pentru a continua dezvoltarea.

Dezvoltatorul Square Root a strans aproximativ 147.231 de lire sterline de la fani, insa se pare ca nu a fost suficient – iar dezvoltatorul principal al jocului, care merge sub numele de Unravel, a declarat ca jocul a fost anulat in august 2021.

Cu toate acestea, in luna septembrie a aceluiasi an, Unravel a spus ca fondurile pentru TitanReach fusesera furnizate de un investitor anonim, iar MMO-ul va continua sa fie dezvoltat.

Asta pana in februarie 2022, cand jocul a incetat din nou dezvoltarea. Unravel a sustinut pe Discord ca fondurile care le-au fost furnizate de un investitor s-au epuizat si a spus ca „aceasta calatorie nu a fost usoara”.

Unravel a inceput, de asemenea, sa vorbeasca pe larg despre planurile lor de integrare a NFT in joc, lucru care, in mod evident, nu a dat rezultate.

Mai multe detalii au aparut prin intermediul YouTuber-ului KiraTV, care a sustinut ca Unravel si-a retras finantarea de la investitorul anonim din cauza deturnarii fondurilor. Aceasta presupusa deturnare ar fi implicat pierderea a aproximativ 110.000 de lire sterline intr-o investitie proasta in criptomonede si o Tesla. in ceea ce priveste identitatea misteriosului investitor, KiraTV sustine ca este vorba despre Andre Cronje, un dezvoltator de software de criptomonede.

De asemenea, KiraTV a sustinut ca, in timp ce investiga inchiderea de TitanReach, Unravel i-ar fi oferit o mita pentru a nu mai cerceta motivul retragerii finantarii.

De cand a iesit la iveala acest lucru, Square Root a devenit tacut – comunitatea Discord a fost inchisa, impreuna cu site-ul web si conturile de social media ale MMO-ului.

in alte stiri despre jocuri, Chivalry 2 a adaugat porci cu proiectile odata cu actualizarea House Aberfell. Patch-ul aduce, de asemenea, o noua harta si mai multe arme.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *