Minecraft Juri este cu un pas mai aproape de suprematia metaversului Juri - Destructoid

Minecraft Juri este cu un pas mai aproape de suprematia metaversului Juri – Destructoid

Pachetul de skin-uri Street Fighter este acum live

Deci, ceea ce avem aici este un nou brand Minecraft: The World Warrior DLC pack, care este acum disponibil pentru a fi achizitionat pentru aventura de mestesugarit de mare succes (cu mai multe sensuri, intelegeti?) a celor de la Mojang. Licentiat oficial de catre Capcom si proiectat de Minecraft echipa de insotitori 57Digital, noul pachet de skin-uri prezinta o selectie de Street Fighter mari, toti pregatiti sa se bata in lumea cubica nelinistitoare a lui Minecraft.

Dupa cum puteti vedea in scurtul videoclip de mai jos, pachetul include luptatorii de strada originali Ryu si Ken, alaturi de legendele iconice Chun-Li, Balrog, Zangief, Dhalsim, Blanka, Akuma, M. Bison, Guile si E. Honda. in fruntea personajelor din zilele din urma se afla Alex, Seth, Juri si maniacul preferat al tuturor, Luke.

Exista un numar impresionant de 35 Street Fighter x Minecraft in total, inclusiv Sakura, Rose, Poison, Cody, Violent Ken si chiar si ratatul ala, G. Cred ca veti fi de acord ca toate arata destul de bine. Este uimitor cat de multa personalitate isi pot permite aceste modele de caractere incredibil de simple. Acestea sunt doar skin-uri de model, asa ca nu cred ca Ryu va lovi hadoken prea curand. Cel putin te poate ataca cu un tarnacop, la fel ca in Street Fighter III.

Adevarata stire aici este ca Juri este cu un pas mai aproape de dominatia mondiala – o platforma pe care nu numai ca o sustin financiar, dar o incurajez violent. Sa speram ca nebunul coreean cu batai mari va aparea in curand si in alte titluri. Ma astept sa o vad in Roblox, The King of Fighters XV, Horizon Forbidden West, si ca Chip ‘n’ Dale inainte de sfarsitul anului. Haide… Nu ai terminat deja, nu-i asa?

The Minecraft: World Warrior Pack este acum disponibil pentru a fi achizitionat de pe site-ul Minecraft la pretul de 490 de minecoins, adica aproximativ 4-5 dolari americani. Consultati pachetul complet de skin-uri chiar aici.

Chris Moyse

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *