Minecraft Bedrock vs Java Care sunt diferentele si pe care sa le cumparati pentru copiii dvs. | Jocuri | Divertisment
|

Minecraft Bedrock vs Java Care sunt diferentele si pe care sa le cumparati pentru copiii dvs. | Jocuri | Divertisment

Minecraft s-a vandut in peste 200 de milioane de exemplare in deceniul care a trecut de la lansare. Nu numai atat, dar acest blockbuster este prima proprietate care a adunat peste un trilion de vizualizari pentru continutul sau pe YouTube. O poveste de succes remarcabila, Minecraft este dovada ca jocurile video nu se refera doar la violenta fara sens, ci si la creativitate. Daca tu, copilul tau sau chiar nepotii tai sunteti interesati sa va luati o copie, atunci merita sa stiti care este diferenta dintre Minecraft Java si Minecraft Bedrock Edition, mai ales daca intentionati sa luati o copie pe PC sau laptop.

Minecraft Bedrock Edition este cea mai comuna versiune a popularului joc. Nu numai ca este disponibila pe Windows PC, dar este versiunea pe care o veti gasi pe console precum Xbox One, Xbox Series X, PS4 si Nintendo Switch.

Daca detineti Minecraft Bedrock pe Windows, veti putea sa jucati impotriva oricui si oricui cu versiunea de consola de pe PlayStation, Xbox si Switch.

Deoarece este atat de raspandit pe console, majoritatea oamenilor joaca Bedrock cu un controler, asa ca ar trebui sa fiti destul de egali atunci cand jucati in multiplayer online.

Microsoft explica mai multe: „Editia Bedrock a jocului Minecraft este disponibila pe console, dispozitive mobile si computere cu Windows. Jocul cross-platform este acceptat cu alti jucatori Bedrock.

„Cu aceasta editie, obtineti acces la Minecraft Marketplace, de unde puteti achizitiona si descarca skin-uri, harti, pachete de texturi si alte tipuri de DLC create de Minecraft si de creatorii Minecraft pentru a va imbunatati jocul.”

Minecraft: Java Edition, pe de alta parte, este o afacere exclusiv pentru PC. Nu este compatibil cu alte dispozitive, ceea ce inseamna ca utilizatorii Java nu se pot juca impotriva prietenilor de pe PS4, Xbox si Nintendo Switch sau cu prietenii care detin Bedrock Edition pe Windows PC.

Daca intentionati sa achizitionati Minecraft cu scopul de a juca impotriva prietenilor online, asigurati-va ca stiti mai intai ce versiune detin acestia.

Minecraft Java Edition este, de asemenea, un pic mai mare consumatoare de resurse, ceea ce inseamna ca PC-urile si laptopurile mai vechi ar putea intampina dificultati in a-l rula fara probleme. Daca nu sunteti sigur ca PC-ul dvs. poate face fata, consultati site-ul Can You Run It pentru a testa dispozitivul dvs.

Desi este clar ca nu este la fel de flexibil ca Minecraft Bedrock Edition, Minecraft Java are avantajele sale. Java este, in general, vazuta ca fiind versiunea aleasa de fanii mai inraiti ai Minecraft.

Standardul opozitiei in multiplayer este, in general, mult mai ridicat si exista servere mai mari si mai multe experiente generate de utilizatori pe care sa le incerci.

„Exista nenumarate servere online si comunitati cu tot felul de variatii si moduri pentru a schimba experienta multiplayer”, explica Microsoft.

Personal, favorizez Minecraft Bedrock pentru ca este un joc pe care il joc ocazional in fata televizorului pe o consola. Nu sunt atat de interesat sa joc online, desi stiu ca exista aceasta optiune daca voi dori vreodata sa o fac.

Fiul meu joaca Minecraft Java, pentru ca joaca la nivel de competitie si ii plac serverele mai mari si modurile suplimentare care sunt disponibile.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *