Mina The Hollower ajunge la peste 16.000 de sustinatori pe Kickstarter

Mina The Hollower ajunge la peste 16.000 de sustinatori pe Kickstarter

Mina The Hollower, urmatorul joc de la studioul din spatele Shovel Knight, a depasit 16.000 de sustinatori pe Kickstarter.

Dezvoltat de Yacht Club Games, Mina The Follower este o „scrisoare de dragoste infricosatoare pentru jocurile portabile”, cu o estetica clasica pe 8 biti in stilul Game Boy Color, rafinata pentru epoca moderna.

Jocul a fost anuntat luna trecuta, dezvoltatorul solicitand 311.000 de dolari (230.000 de lire sterline), suma care a fost depasita in 24 de ore de la postarea pe Kickstarter. Acum, in momentul redactarii acestui articol, jocul independent a ajuns la promisiuni in valoare de peste 925.000 de dolari (680.437 de lire sterline) si are peste 16.000 de sustinatori.

Cu 12 zile inainte de finalul Kickstarter-ului, numarul promisiunilor pare sa creasca constant si aproape a ajuns la 1 milion de dolari, peste triplu fata de suma stabilita.

Cu o actiune de 60fps si un gameplay de sus in jos, jocul il urmareste pe jucator in rolul lui Mina, o Hollower care manuieste biciul si un inventator vizionar. Dupa cum descrie sinopsisul: „Ea primeste o scrisoare tulburatoare de la baronul Lionel, patronul ei de mult timp si supraveghetorul insulei Tenebrous. Progresele facute de Mina in tehnologia Spark Technology au adus pentru prima data puterea pe Insula cu multi ani in urma, aducand o noua prosperitate pentru cetatenii sai. Dar acum, generatoarele de scantei s-au stins, iar un joc necurat este suspectat. „

Jucatorul va putea folosi o selectie de arme si bibelouri pentru a se lupta cu monstrii de-a lungul drumului, descoperind in acelasi timp secrete sub insula.

in postarea de pe Kickstarter, Yacht Club a spus: „Cel mai mare risc este ca Mina the Hollower poate dura mai mult decat se anticipa. intotdeauna acordam prioritate calitatii, chiar daca asta inseamna sa intarziem putin un proiect pana cand acesta este gata sa intalneasca lumea. Daca acest lucru se va intampla, nu va ingrijorati.”

Mina The Hollower nu a primit inca o data de lansare stabilita, dar pagina sa de Steam este in prezent activa, iar jocul este disponibil pentru wishlist. Acesta va fi lansat si pe Xbox One, Xbox Series X|S, PS4, PS5 si Nintendo Switch.

in alte stiri, Final Fantasy 14 primeste o noua actualizare grafica in patch-ul 7.0.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *