Michael Keaton a fost vazut purtand un costum de Batman in fotografiile de pe platoul de filmare Batgirl

Michael Keaton a fost vazut purtand un costum de Batman in fotografiile de pe platoul de filmare Batgirl

Unul dintre cele mai intrigante proiecte viitoare ale DC este filmul Batgirl, care va fi regizat de Adil El Arbi si Billall Fallah, celebrii Bad Boys for Life.

Din distributia filmului face parte Leslie Grace, care o va interpreta pe Barbara Gordon si pe alter ego-ul ei de supererou. Alaturi de aceasta, se vor intoarce si J.K. Simmons, in rolul tatalui ei din Comisarul Gordon, si Brendan Fraser, in rolul antagonistului din Firefly.

Filmul se filmeaza in prezent in Glasgow, iar in ultimele saptamani, mai multe fotografii de pe platou au oferit fanilor o privire asupra multora dintre personaje, printre care Batgirl a lui Grace si Firefly al lui Fraser.

Cu toate acestea, cea mai mare dezvaluire de pana acum a fost prima imagine a lui Michael Keaton, care isi va relua rolul lui Bruce Wayne pentru prima data in aproape 30 de ani, dupa ce l-a interpretat pe Cavalerul Negru in Batman (1989) si Batman Returns (1992).

Citeste si: „A fost un film de succes”: Riddler se vede pe sine ca un justitiar ca Batman, spune Paul Dano

Fotografiile de pe platoul de filmare il prezinta pe Keaton purtand costumul lui Batman si, dupa cum arata, se pare ca actorul inca poate innebuni publicul cu prezenta sa pe ecran, chiar daca personajul va fi mult mai in varsta decat versiunea lui Ben Affleck sau Robert Pattinson.

inainte ca Keaton sa joace rolul in filmul Batgirl, el va interpreta mai intai personajul in The Flash, unde va imparti ecranul cu Batman-ul lui Affleck.

S-a observat ca Affleck va prelua pentru ultima oara mantia lui Ben Affleck in urmatorul film si ca in curand o va preda lui Keaton, care ar putea prelua rolul de mentor pentru viitorii supereroi din DCEU.

Desi nu este clar cat de mare va fi rolul pe care il va juca in Batgirl, este destul de sigur sa presupunem ca Barbara Gordon a lui Leslie Grace va invata cum sa lupte impotriva crimei in Gotham de la omul care cunoaste toate afacerile dubioase care au loc in oras, iar fanii abia asteapta sa o vada cand filmul va ajunge la sfarsitul acestui an pe HBO Max.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *