Marvels Guardians Of The Galaxy nu a raspuns asteptarilor

Marvels Guardians Of The Galaxy nu a raspuns asteptarilor

Rezultatele financiare recente ale Square Enix arata ca, in ciuda succesului de critica, Marvel’s Guardians Of The Galaxy a avut o performanta inferioara pentru companie.

Au fost publicate documentele privind rezultatele financiare ale Square Enix din primele trei trimestre ale anului financiar 2022 (martie 2021 – decembrie 2021), iar compania spune ca Marvel’s Guardians Of The Galaxy a avut o performanta inferioara la lansare.

„in ciuda recenziilor puternice, vanzarile jocului la lansare au fost sub asteptarile noastre initiale”, se arata in raport. „Cu toate acestea, initiativele de vanzari pe care le-am demarat in noiembrie 2021 si pe care le-am continuat in noul an au dus la cresterea vanzarilor si intentionam sa lucram pentru a continua sa extindem vanzarile pentru a compensa inceputul lent al titlului.”

Marvel’s Guardians of the Galaxy. Credit: Square Enix.

intrebat de ce Square Enix a generat mai multe venituri din „jocuri HD” in trimestrul trei decat in trimestrul unu, presedintele Yosuke Matsuda a declarat ca acest lucru se datoreaza lansarii de noi titluri precum Guardians Of The Galaxy.

Square Enix a mai spus ca are planificate mai multe titluri noi care vor fi lansate si in trimestrul patru al acestui an.

Este posibil ca lipsa succesului dorit al jocului sa se fi datorat lansarii jocului Marvel’s Avengers in 2020. in ciuda unui flux constant de continut, multi au fost neimpresionati de joc la lansare, acest sentiment fiind posibil sa se extinda si la Marvel’s Guardians Of The Galaxy.

Luna trecuta a fost dezvaluit ca personalul de la Eidos-Montreal a dorit sa lucreze la un joc Guardians Of The Galaxy din cauza unei mentalitati de „underdog”.

Marvel’s Guardians Of The Galaxy. Credit: Ediso-Montreal.

Directorul principal de creatie Jean-FranГ§ois Dugas a recunoscut ca studioul a simtit „ca Gardienii Galaxiei era o echipa de outsideri care se potrivea cu personalitatea noastra.

„Cand lucram la Deus Ex, ne gandeam: „Nah, nu exista nicio sansa ca ei sa faca un Deus Ex bun””, a continuat el. „Iar acum, cu Guardians ‘[oamenii cred ca] nu exista nicio sansa ca Guardians sa fie bun’. Ne simtim ca si cum am fi un pic ca si acei outsideri, asa ca am inceput cu aceasta franciza si ne-am implicat in ea, am fost entuziasmati de toate posibilitatile pe care le are.”

Recenzia NME a acordat jocului trei stele din cinci, laudand povestea si umorul, dar considerand ca lupta greoaie este o corvoada.

in alta ordine de idei, coloanele sonore atat pentru Persona 5 Royal, cat si pentru Strikers sunt acum disponibile pentru streaming pe Spotify.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *