Martha Is Dead cenzurat pe PS4 si PS5
|

Martha Is Dead cenzurat pe PS4 si PS5, editia fizica fiind amanata

Titlul de thriller psihologic la persoana intai Martha Is Dead va fi cenzurat pe platformele PlayStation atunci cand va fi lansat la sfarsitul acestei luni, iar editiile fizice pentru aceste console vor fi amanate cu „un numar mic de saptamani”.

Un mesaj a fost transmis pe Twitter pe 11 februarie de catre dezvoltatorul LKA si editorul Wired Productions cu privire la aceasta schimbare. A fost confirmat faptul ca versiunile pentru PC si consolele Xbox ale titlului raman neatinse.

Potrivit comunicatului, versiunile digitale PS4 si PS5 ale jocului Martha Is Dead vor fi lansate in continuare pe 24 februarie, insa versiunile fizice de pe PlayStation vor fi amanate cu cateva saptamani.

„Cu parere de rau, a trebuit sa modificam experienta pe versiunile PS5 si PS4, unele elemente nu mai pot fi jucate”, se arata in actualizare. „Dupa mai bine de patru ani de pasiune si munca asidua, dezvoltatorul LKA are acum nevoie de timp suplimentar pentru a face aceste modificari neplanificate.

Martha Is Dead. Credit imagine: LKA

„Atat Wired Productions, cat si LKA au fost intotdeauna deschise si oneste cu privire la continutul Martha Is Dead, reprezentarile sensibile din joc fiind comunicate in mod constant presei inca de la anuntarea jocului in 2019. Acest continut este, de asemenea, semnalat in mod clar si repetat in cadrul jocului in sine inainte de inceperea jocului”, adauga postarea.

Avand loc in Toscana in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Martha Is Dead vrea sa arate atat partea frumoasa, cat si cea intunecata a regiunii. intr-un interviu pentru NME, directorul de creatie al LKA, Luca Dalco, a declarat: „Este un joc de actiune:

„La nivel mondial, Toscana este renumita pentru frumusetea sa – turismul sau. Totusi, in Italia, Toscana este renumita si pentru povestile sale intunecate si neortodoxe. in anii ’70 si ’80, am avut unul dintre cei mai infamanti criminali in serie din intreaga Italie – daca nu chiar din intreaga Europa. Cand esti localnic si te plimbi prin acele paduri frumoase, este foarte greu sa nu-ti amintesti ca o multime de oameni au murit in aceleasi paduri.”

Nu se stie cu exactitate ce continut va fi schimbat in versiunile PS4 si PS5 ale jocului Martha Is Dead pana la momentul publicarii.

in alta ordine de idei, specificatiile minime pentru PC pentru Elden Ring au fost pentru scurt timp pe Steam inainte de a fi eliminate.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *