Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pack Video de comparatie subliniaza diferentele vizuale fata de piesele originale

Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pack Video de comparatie subliniaza diferentele vizuale fata de piesele originale

Un nou video comparativ Mario Kart 8 Deluxe a fost distribuit online, subliniind imbunatatirile vizuale introduse in unele dintre noile trasee care vor ajunge in joc in viitor.

Noul videoclip, partajat pe YouTube de catre GameXplain, compara versiunile originale ale pieselor cu cele lansate pentru cea mai recenta intrare in serie cu DLC-ul Booster Course Pass anuntat in timpul Nintendo Direct din 2022 februarie. Puteti verifica videoclipul de mai jos.

Xenoblade Chronicles 3 anuntat de Monolith Soft; vine la Switch in septembrie

DLC-ul Mario Kart 8 Deluxe Booster Course Pass va adauga un total de 48 de piste, care vor fi lansate in mai multe valuri. Primul val se lanseaza pe 18 martie si include circuitele Paris Promenade, Toad Circuit, Choco Mountain, Coconut Hall, Tokyo Blur, Shroom Ridge, Sky Garden si Ninja Hideaway. Toate aceste piese sunt preluate din intrarile anterioare ale seriei.

Mario Kart 8 Deluxe este acum disponibil pe Nintendo Switch la nivel mondial. Aflati mai multe despre joc consultand recenzia noastra.

Desi Mario Kart 8 Deluxe nu este revolutionar – de fapt, este mai mult decat acelasi lucru – nu poate fi subestimat faptul ca ceea ce este aici este de fapt un pachet fantastic. Este adevarat ca, daca ati mai jucat Mario Kart 8 si DLC-urile sale, atunci nu sunt prea multe lucruri aici care sa va atraga, dar acesta este unul dintre cele mai bune jocuri de curse de karting realizate vreodata, cu una dintre cele mai bune selectii de trasee din toate timpurile si una dintre cele mai bune coloane sonore. in plus, acum il puteti juca in tren sau in autobuz, fara sa va legati de vreun fir. Stelar.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *