Magazinul Steam Store adauga o noua politica pentru a combate reducerile false

Magazinul Steam Store adauga o noua politica pentru a combate reducerile false

Magazinul Steam Store continua sa fie unul dintre, daca nu chiar cel mai mare magazin pentru PC de unde jucatorii pot cumpara si juca jocuri. Oferind mii de titluri, vanzari excelente si o multime de interconectivitate cu serviciile sale, este de-a dreptul revolutionar. Astazi, insa, Valve a anuntat o noua politica care va intra in vigoare la sfarsitul lunii martie, vizand „reducerile false”.

Reducerile false sunt o tactica comerciala reala pe care unii comercianti cu amanuntul si vanzatori o fac. Ganditi-va la reducerile absolut masive de Black Friday si ati putea observa ca preturile produselor au crescut in prealabil. Apoi, aceste preturi sfarsesc prin a fi reduse masiv in perioada de reduceri. Valve, proprietarul si dezvoltatorul Steam, incearca sa combata acest lucru printr-o noua politica care sa ia masuri drastice impotriva acestor practici.

Blazblue Cross Tag Battle va primi o actualizare Netcode Rollback in aprilie

incepand cu data de 28 martie, noile reguli ale Steam impotriva reducerilor false sunt urmatoarele:

  • Poti rula o reducere de lansare, dar odata ce reducerea de lansare se termina, nu mai poti rula alte reduceri timp de 28 de zile.
  • Nu este posibil sa reduci produsul tau timp de 28 de zile dupa o crestere de pret in orice moneda.
  • Reducerile nu pot fi rulate in termen de 28 de zile de la reducerea anterioara, cu exceptia evenimentelor sezoniere la nivel de Steam.
  • Reducerile pentru evenimente de vanzare sezoniere nu pot fi rulate in termen de 28 de zile de la lansarea titlului tau, in termen de 28 de zile de la data la care se termina reducerea de lansare sau in termen de 28 de zile de la o crestere de pret in orice moneda.
  • Nu poti modifica pretul in timp ce o promotie este in desfasurare acum sau programata pentru viitor.
  • Nu este posibila reducerea unui produs cu mai mult de 90% sau cu mai putin de 10%.
  • Reducerile personalizate nu pot dura mai mult de doua saptamani si nici nu pot avea o durata mai mica de o zi.

Dupa cum s-a precizat mai sus, aceste reguli nu se aplica in timpul celor patru mari reduceri din fiecare an: Reducerea de Anul Nou Lunar, Reducerea de vara, Reducerea de toamna si Reducerea de iarna vor permite in continuare aceste reduceri, cu unele limitari. Prin aceasta noua hotarare, Valve urmareste sa aduca mai multa transparenta in magazinul sau. Steam poate fi descarcat gratuit de pe PC si vine preinstalat pe Steam Deck, denumit in mod corespunzator Steam Deck.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *