Magazinele online Nintendo 3DS si Wii U se vor inchide in 2023

Magazinele online Nintendo 3DS si Wii U se vor inchide in 2023

Nintendo a anuntat ca componentele de cumparaturi online pentru 3DS si Wii U se vor inchide la inceputul anului 2023.

Acest lucru inseamna ca de la „sfarsitul lunii martie 2023” achizitiile din Nintendo eShop pentru jocurile descarcabile, demo-urile gratuite si altele nu vor mai fi disponibile.

Alte servicii se vor diminua pana la inchiderea peste 13 luni, deoarece la 23 mai 2022 cardurile de credit nu vor mai putea adauga fonduri in conturile de pe Wii U si 3DS, iar din 29 august 2022 cardurile eShop nu vor mai putea adauga fonduri de asemenea.

Dupa aceste inchideri, acest lucru poate fi ocolit prin conectarea ID-ului de retea al utilizatorului intre 3DS, Wii U si Nintendo Switch. Fondurile adaugate prin intermediul Switch pot fi apoi folosite pe celelalte doua console pana in martie 2023.

De la sfarsitul lunii martie 2023, nu va mai fi posibila efectuarea de achizitii din Nintendo eShop pentru Wii U si familia de console Nintendo 3DS.

Mai multe informatii: https://t.co/uGoxCcDZ70

Dupa data de inchidere, anul viitor, jucatorii vor putea in continuare sa reincarce jocuri si DLC-uri, sa obtina actualizari de software si sa joace jocuri online pe Wii U si 3DS. „Nu sunt planificate schimbari pentru Nintendo eShop pe familia de console Nintendo Switch”, a adaugat Nintendo.

O sectiune de intrebari si raspunsuri sub anunt raspunde la motivul pentru care Nintendo elimina achizitiile din aceste magazine: „Acest lucru face parte din ciclul de viata natural pentru orice linie de produse, deoarece devine mai putin folosita de consumatori in timp”.

Personaje Nintendo. Credit: Nintendo

Utilizatorii cu conturi Nintendo ID pe Wii U si 3DS pot accesa acest site pentru a arunca o privire asupra statisticilor si amintirilor lor de pe ambele console, inclusiv asupra „celui mai de neuitat joc”.

in ciuda faptului ca anuntul a fost facut cu doar cateva ore in urma, sectiunea de intrebari si raspunsuri a fost deja editata, deoarece Wayback Machine arata ca s-a raspuns la o intrebare referitoare la disponibilitatea bibliotecii clasice Nintendo (la data publicarii, aceasta a fost eliminata, dar poate fi gasita aici).

intrebarile si raspunsurile erau urmatoarele: „Nu, nu, nu:

i: „Odata ce nu va mai fi posibila achizitionarea de software in Nintendo eShop pe Wii U si pe familia de console Nintendo 3DS, multe jocuri clasice pentru platformele anterioare vor inceta sa mai fie disponibile pentru achizitionare oriunde. Veti face ca jocurile clasice sa fie disponibile pentru a fi detinute in alt mod? Daca nu, atunci de ce? Nu are Nintendo obligatia de a-si pastra jocurile clasice prin punerea continua la dispozitie pentru cumparare?”.

Actuala familie de console portabile Nintendo 3DS Credit: Nintendo

R: „in cadrul planurilor noastre de abonament Nintendo Switch Online, peste 130 de jocuri clasice sunt disponibile in prezent in biblioteci in crestere pentru diverse sisteme vechi. Jocurile sunt adesea imbunatatite cu noi caracteristici, cum ar fi jocul online.”

„Credem ca aceasta este o modalitate eficienta de a face continutul clasic usor accesibil unei game largi de jucatori. in cadrul acestor biblioteci, jucatorii noi si cei vechi pot gasi nu numai jocuri pe care si le amintesc sau de care au auzit, ci si alte jocuri distractive pe care nu s-ar fi gandit sa le caute altfel.”

„in prezent, nu avem planuri de a oferi continut clasic in alte moduri.”

Banca Pokemon – un serviciu cu plata care permite jucatorilor sa stocheze Pokemon online pentru a face schimb intre diferite jocuri – a avut, de asemenea, o declaratie relevanta cu privire la viitoarele inchideri. incepand cu martie 2023, serviciul va deveni gratuit „pentru o anumita perioada de timp”.

in alta ordine de idei, un film BioShock este acum oficial in lucru la Netflix.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *