Magazinele eShop Nintendo 3DS si Wii U se vor inchide in martie 2023

Magazinele eShop Nintendo 3DS si Wii U se vor inchide in martie 2023

Nintendo a anuntat ca utilizatorii nu vor mai putea achizitiona continut pe Nintendo 3DS si Wii U la sfarsitul lunii martie 2023.

Mai mult, incepand cu 23 mai anul acesta, nu va mai fi posibila adaugarea de fonduri prin intermediul cardului de credit la un cont eShop 3DS si Wii U. De asemenea, pe 29 august, nu va mai fi posibila utilizarea cardurilor eShop preplatite pentru a adauga fonduri.

De la sfarsitul lunii martie 2023, nu va mai fi posibil sa se faca achizitii din Nintendo eShop pentru Wii U si familia de console Nintendo 3DS.
Mai multe informatii: https://t.co/uGoxCcDZ70

Cu toate acestea, utilizatorii pot inca sa rascumpere coduri de descarcare pana in martie 2023. in plus, dupa inchiderea eShop-ului, utilizatorii vor putea sa reincarce continutul pe care il detin deja si sa descarce actualizarile software existente.

Pentru a comemora istoria Nintendo 3DS si Wii U, Nintendo a lansat un site web pentru ca utilizatorii sa rememoreze amintirile cu acestea. Ambele sisteme au fost cunoscute pentru faptul ca au oferit noi case pentru continutul mostenit de Nintendo, cum ar fi consola virtuala Wii U.

Nintendo a confirmat initial ca va lansa continut clasic doar prin intermediul planurilor de abonament online pentru Nintendo Switch pe viitor, spunand: „Credem ca aceasta este o modalitate eficienta de a face continutul clasic usor accesibil unei game largi de jucatori.” in prezent, Nintendo nu are alte planuri de a distribui continutul clasic in alte moduri. Cu toate acestea, Nintendo a sters acest raspuns de pe pagina de intrebari frecvente la scurt timp dupa ce a devenit viu. Nintendo nu are in prezent niciun plan anuntat de a distribui continutul mostenit in alte moduri.

Aceasta nu este prima data cand magazinele digitale au fost inchise in timp ce o companie inchide o consola. Nintendo a inchis eShop-ul Nintendo Wii in 2019. Anul trecut, Sony a anuntat ca va inchide magazinele digitale PS3, PSP si Vita, dar in cele din urma a revenit asupra deciziei din cauza reactiilor negative. Totusi, magazinul digital PSP a fost inchis in continuare.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *