Lucreaza Riot la Valorant pentru platformele PlayStation
|

Lucreaza Riot la Valorant pentru platformele PlayStation, Xbox si Nintendo?

Valorant este unul dintre cele mai jucate jocuri FPS, cu peste 1 milion de utilizatori care joaca in fiecare luna. Cu toate acestea, in prezent este disponibil doar pe PC, mai exact pe Windows. Datorita succesului sau, stim deja ca Riot lucreaza la lansarea Valorant si pentru dispozitivele mobile.

Timp de aproape doi ani de cand a fost lansat, Valorant a fost limitat la platforma PC. Cu toate acestea, acest lucru s-ar putea schimba, deoarece Riot ar putea dezvolta un port de consola al titlului alaturi de portul deja confirmat pentru dispozitive mobile.

Destul de recent, pe portalul de recrutare Riot au fost observate doua anunturi de angajare interesante: ambele ofera postul de „Senior Game Designer, Console – Valorant”, unul cu sediul in Los Angeles, California, iar celalalt la Bellevue, Washington, ambele in SUA.

Asadar, cred ca exploreaza VALORANT pentru console. рџ‘Ќ pic.twitter.com/whmdOY7ZTs

in acest moment, Valorant nu este disponibil pentru nicio consola PlayStation Nintendo sau Xbox. Dar, pe baza acestei evolutii, Riot se pare ca incearca sa faca pasul in lumea consolelor.

Avand in vedere ca generatia moderna de jucatori de console si PC nu este despartita de bariere inalte, care sunt accelerate de caracteristici precum cross-play, suport pentru mouse si tastatura si framerate tinta de 120 FPS (necesar pentru un astfel de titlu competitiv), aducerea unuia dintre cele mai jucate titluri competitive de pe PC pe consola ar fi uimitoare.

Citeste si: „Locuri mai adanci si mai intunecate”- Actrita lui Loki confirma o schimbare masiva de ton pentru sezonul 2 al serialului Marvel

Cu toate acestea, o multime de fani sunt ingrijorati de potentiala functie de cross-play intre utilizatorii de console si PC, citand faptul ca utilizatorii de PC vor avea avantaje nedrepte, cum ar fi rate de reimprospatare a ecranului mai bune, o precizie mai mare (mouse si tastatura fata de controler), un modul Aim-Assist etc. Riot tine la integritatea competitiva a titlului, asa ca, fara indoiala, dezvoltatorii vor incerca sa ofere un teren de joc egal pentru utilizatorii de ambele parti ale diviziunii tehnologice si probabil ca nu vom experimenta cross-play-ul intre platformele PC/Console in contextul jocului competitiv.

in timp ce Valorant a fost dezvoltat pentru PC-uri, intelegerea si dezvoltarea de solutii pentru schema de control tastatura- mouse este esentiala pentru proiectare, cu platformele de jocuri in evolutie care aduc bazele de jucatori mai aproape una de cealalta, un port pentru console ar putea deveni super popular si distractiv.

Citeste si: „incearca sa te uiti in continuare: Zack Snyder dezvaluie distributia pentru proiectul sau SF epic exclusiv Netflix, Rebel Moon

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *