Luati un minut pentru a discuta aceste noi carti [lock-on] [versus] de vis

Luati un minut pentru a discuta aceste noi carti [lock-on] [versus] de vis

Ca NFT-urile, doar ca sunt bune

A ars deja toata chestia cu NFT? Ajut eu sa o mentin in viata, vorbind despre ele in acel subtitlu (speram) care atrage atentia prin non-sequitur? Cine naiba stie. Un lucru este sigur, totusi, obiectele de colectie fizice sunt mult mai stabile si mai vesele decat monedele digitale de part. Nu cu mult timp in urma am cumparat niste Pokemon carti Pokemon pentru un strain in valoare de peste 100 de dolari. A fost foarte incantat! si mi-a dat banii inapoi in cateva secunde. Nu-mi pot imagina ca se poate intampla asa ceva cu un NFT. E mai probabil sa fie furate printr-un dildo decat sa locuiasca in ceva sanatos.

Bunii de la Lost in Cult cauta sa raspandeasca acelasi tip de veselie, atat printr-un joc de carti de joc competitiv (numit [versus]), cat si printr-o revista fizica de marimea unei carti (numita [lock-on]). Cel mai recent numar (acum pe Kickstarter) are ca tema Dreamcast, prezentand tone de arta originala si proza care aduc un omagiu consolei defavorizate a Sega. Exista, de asemenea, cateva articole grozave despre Breath of the Wild, Darksiders, si Doshin the Giant. Este un hattrick de desene animate apocaliptice hijinks.

[Arta de $corpion Millionaire]

in ceea ce priveste cartile, suntem bucurosi sa aflam in exclusivitate despre inca trei dintre ele. Disc Room, Minit, si Dustbiters, trei jocuri co-create de J.W. Nijman (fost la Vlambeer), sunt toate pregatite sa se alature crossover-ului. Acesta din urma este, de asemenea, un joc de carti inceput, urmand succesul altor crossover-uri de jocuri video/jocuri de carti precum The Binding of Isaac: Four Souls si Exceed: Fighting Card System (cu Shovel Knight). Ambele au facut o tona de bani.

Cred ca, in timp, [versus] ar putea avea acelasi succes. Ultima sa incursiune in crowdfunding se descurca si mai bine decat ultima, iar lista sa in continua crestere va extinde cu siguranta raza de actiune de acolo. S-ar putea chiar sa-l aleaga pe batranul domn Destructoid pentru un loc de invitat intr-o zi. in ciuda trecutului sau desfranat, cel putin poarta pantaloni. Nu se poate spune acelasi lucru despre Isaac sau despre acel barbat retras de la volei nud, iar ei au intrat fara probleme.

Jonathan Holmes

„Unde se termina visele si unde incepe realitatea? in jocurile video, presupun.” – Gainax, FLCL Vol. 1.
„Plaja, copacii, chiar si norii de pe cer… totul este construit din bucati mici si minuscule de lucruri. Exact ca intr-un joc Gameboy… o lume mica si frumoasa… si toti locuitorii ei… facuti din mici blocuri de constructie… De ce nu pot fi acesti mici pixeli blocurile de constructie pentru dragoste…? Pentru pierdere… pentru intelegere”- James Kochalka, Reinventing Everything part 1
„Ma intreb daca James Kolchalka a jucat deja Mother 3?” Jonathan Holmes

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *