Lost Ark prezinta planurile pentru o noua regiune europeana pentru a rezolva problema timpilor de asteptare la coada

Lost Ark prezinta planurile pentru o noua regiune europeana pentru a rezolva problema timpilor de asteptare la coada

Smilegate si Amazon Game Studios lucreaza la „o regiune complet noua de servere in Europa” pentru a raspunde cererii de Lost Ark la lansare, insa multi jucatori europeni lasa recenzii negative pe Steam pentru a-si arata nemultumirea fata de starea actuala a serverelor.

Ieri (13 februarie), Smilegate a anuntat prin intermediul unui blog ca „lucreaza cat mai repede posibil pentru a infiinta o regiune de servere complet noua in Europa”.

Potrivit lui Smilegate, aceasta este o expansiune comuna intre el si editorul Amazon Game Studios si este „singura modalitate de a gazdui mai multi jucatori din Europa”.

in acest moment, cererea pentru Lost Ark in Europa ii face pe jucatorii din aceasta regiune sa sufere din cauza cozilor de asteptare lungi. Multi dintre acesti jucatori lasa recenzii negative pe Steam, unele recenzii afirmand ca timpii de asteptare la coada in Europa pot fi de peste patru ore.

„Desi intelegem ca timpii lungi de asteptare la coada pot persista, vom avea nevoie de timp pentru a ne asigura ca totul este pregatit sa fie in forma maxima pentru a ajuta la acomodarea tuturor jucatorilor pentru a intra in joc. Vom impartasi o actualizare cu privire la timpii exacti cat mai curand posibil”, se arata pe blog.

Lost Ark. Credit: Smilegate RPG.

Smilegate a clarificat, de asemenea, ca acest lucru nu va avea disponibilitate de joc intre regiuni si va fi in schimb „ideal pentru jucatorii care nu si-au creat inca personajul sau care nu s-au angajat altfel sa [ramana] pe serverul lor existent”.

Studioul a anuntat, de asemenea, ca va exista un „cadou de celebrare a lansarii” trimis de el insusi si de Amazon Game Studios, care va include urmatoarele obiecte netranzactionabile:

  • Cufar de selectie a vehiculelor (inclusiv Terpeion sau Terpeion of the Shadow)
  • Cufarul de selectare a pieilor pentru instrumentele din Visul unei nopti de vara
  • Cufarul cu obiecte de lupta vindecatoare x10
  • Cufar cu obiecte de lupta ofensiva x10
  • Cufarul de selectie a rapoartelor legendare x3
  • Pachet de potiuni de comert saptamanal x3
  • Pana de Phoenix x20

Desi nu exista nicio confirmare cu privire la momentul in care jucatorii se pot astepta la acest cadou, blogul noteaza ca acesta va fi pus la dispozitie pentru Arca pierduta jucatorilor „dupa ce noua regiune va fi pusa in functiune”.

in alta ordine de idei, iata cand puteti face preincarcarea Total War: Warhammer 3.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *