Lost Ark este cel mai jucat joc de la Steams

Lost Ark este cel mai jucat joc de la Steams, cu peste 1 milion de jucatori simultani

MMO-ul Lost Ark se afla in acest moment in fruntea listei celor mai jucate jocuri de pe Steam si a doborat recorduri, avand ca varf actual peste 1 milion de jucatori simultani.

Lansarea occidentala a titlului Smilegate marcheaza o alta lansare masiva de MMO pentru Amazon Game Studios alaturi de New World, iar in prezent a depasit titanii de lunga durata de pe Steam, CS:GO si Dota 2, pentru locul intai. Desi cat timp va dura acest lucru ramane de vazut.

La momentul publicarii, Lost Ark are aproximativ 850.000 de jucatori simultani si un varf istoric de 1,325 milioane. inainte ca jocul sa fie lansat oficial, a depasit pragul de 500.000 de jucatori, fiind adaugate mai multe servere pentru a face fata cererii.

Lost Ark are acum al doilea cel mai mare varf din toate timpurile, doar in urma PUBG, care are 3,25 milioane. MMO-ul a fost lansat oficial abia pe 11 februarie in Occident, desi serverele de pre-lansare si cumparatorii de pachete ale titlului free-to-play erau deja in joc.

Lost Ark. Credit: Smilegate RPG.

De asemenea, potrivit SteamDB, vizualizarile pe Twitch pentru Lost Ark au atins un varf de aproximativ 675.000 de spectatori de la lansarea jocului.

Lost Ark s-a dovedit a fi atat de popular incat MMO-ul l-a ajutat pe streamerul Asmongold sa isi doboare continuu recordurile de vizualizari pe stream.

in recenzia NME, Jen Allen a declarat ca titlul „ofera o lupta extrem de satisfacatoare cu niste sensibilitati de tip Diablo-esque, dar este, de asemenea, destul de greu sa vezi ce ofera cu adevarat jocul. Nu va bazati pe faptul ca se va simti ca un MMO obisnuit cu final deschis, deoarece acesta se simte strans ancorat in concentrarea sa asupra jocului final. Poate fi distractiv pentru o vreme, dar se transforma repede intr-un efort care te face sa nu mai ai chef sa te intorci.”

in alta ordine de idei, fisierele de carcasa pentru Steam Deck au fost facute publice de catre Valve, astfel incat fanii avizi sa poata imprima in 3D carcase si accesorii concepute personal pentru portabil.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *