Lost Ark adauga mai multe servere pentru a reduce cozile de lansare

Lost Ark adauga mai multe servere pentru a reduce cozile de lansare

Smilegate a anuntat ca a Lost Ark primeste 15 servere suplimentare pentru a anticipa un aflux de jucatori atunci cand se va lansa ca free-to-play mai tarziu astazi (11 februarie).

intr-o actualizare impartasita mai devreme astazi (prin intermediul PCGamesN), Lost Ark dezvoltatorul Smilegate a anuntat ca ia masuri pentru a minimiza aglomeratia de jucatori, ca urmare a popularitatii din faza de early adopter a MMO-ului.

Deoarece cozile de asteptare sunt deja o problema pentru Lost Ark fanii, Smilegate adauga inca 15 servere – sapte in America de Nord, sase in Europa si doua in America de Sud.

in plus, vor exista restrictii cu privire la serverele pe care jucatorii isi pot face conturi. Dupa cum se subliniaza pe site-ul Lost Ark forumuri, exista 11 servere pe care jucatorii noi nu vor putea sa-si faca personaje.

„Aceasta limita de creare a personajelor va ramane in vigoare in viitorul apropiat si vom oferi o actualizare atunci cand va fi in cele din urma eliminata”, a explicat un dezvoltator.

Lost Ark. Credit: Smilegate RPG.

Chiar daca Lost Ark nu a fost lansat inca pentru toti jucatorii, a fost incredibil de popular pentru jucatorii care au cumparat copii premium pentru accesul timpuriu. La inceputul saptamanii, Lost Ark‘s concurrent player count a atins un varf de 532.476 de jucatori – si asta inainte ca MMO-ul sa isi deschida portile pentru toti jucatorii.

„in timp ce am fost incantati sa vedem raspunsul si sprijinul uimitor din jurul lui Lost Ark‘s Head Start, stim ca situatia serverelor si a cozilor de asteptare a fost frustranta pentru multi jucatori”, a recunoscut Smilegate. „Echipa noastra lucreaza in mod activ pentru a ajuta la atenuarea acestor probleme inainte de lansarea noastra free-to-play de vineri. in timp ce limitarea crearii de personaje si deschiderea de noi servere reprezinta doar o mica parte din rezolvarea acestei situatii complexe, vom avea informatii suplimentare despre multiplele masuri pe care le luam si care vor fi disponibile pentru jucatori in cursul zilei de astazi. Va apreciem rabdarea in timp ce lucram pentru a rezolva aceasta situatie.”

Daca sunteti curiosi sa incercati jocul atunci cand va deveni free-to-play, iata cand puteti juca Arca pierduta.

in alta ordine de idei, o eroare de dublare in Lost Ark a permis jucatorilor sa primeasca recompense suplimentare Founder’s Pack si drop-uri Twitch.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *