Lost Ark a avut peste 4

Lost Ark a avut peste 4,7 milioane de jucatori, spune Amazon, care vrea sa fie cea mai obsedata companie de clienti in jocuri

Am relatat despre cele mai recente recorduri de jucatori simultani ale lui Lost Ark, asa cum au fost inregistrate de SteamDB, desi, bineinteles, Amazon Games are date mult mai profunde pe care, in mod clar, sunt dornici sa le impartaseasca pentru a se lauda cu succesul jocului.

intr-un comunicat de presa proaspat emis in aceasta dimineata, editorul lui Lost Ark a declarat ca jocul a inregistrat peste 4,7 milioane de jucatori noi incepand de ieri, cu 55% provenind din America si 45% din Europa. in plus, jocul a luat amploare pe platforma Twitch a Amazon, unde Lost Ark a inregistrat 1,2 milioane de spectatori simultani, 59,9 milioane de ore vizionate si peste 112K de stream-uri totale pana in prezent.

Mike Frazzini, vicepresedinte al diviziei Jocuri la Amazon, a declarat intr-un comunicat:

Scopul nostru este sa devenim cea mai preocupata companie de clienti in domeniul jocurilor, atat pentru jucatori, cat si pentru dezvoltatori. Lost Ark este primul nostru joc dezvoltat din exterior si suntem foarte incurajati de receptia timpurie a jucatorilor si de faptul ca putem beneficia de tot ce este mai bun la Amazon – de la Prime Gaming si Twitch la Amazon retail si nu numai – pentru a ajuta jocul sa ajunga si sa incante un public masiv de jucatori din intreaga lume.

Christoph Hartmann, vicepresedinte al Amazon Games, a adaugat:

Suntem umiliti si multumiti de raspunsul entuziast al jucatorilor la Lost Ark. Sa avem doua titluri printre primele cinci jocuri Steam cu cele mai multe jocuri jucate din toate timpurile este o onoare imensa si suntem recunoscatori comunitatilor Lost Ark si New World pentru ca au facut ca acest lucru sa devina realitate. Lucram indeaproape cu Smilegate RPG pentru a adauga mai mult continut, actualizari regulate si pentru a mentine o comunitate de jucatori globala infloritoare in Lost Ark pentru anii ce vor urma. Acesta este doar inceputul si suntem nerabdatori sa vedem unde va ajunge comunitatea de jucatori.

Dupa cum subliniaza aceste comentarii transmise de directori, Lost Ark este doar varful de lance in gama Amazon. Acestia au in lucru mai multe proiecte neanuntate, inclusiv un nou IP multiplayer competitiv de la unele dintre talentele din spatele Rainbow Six Siege, un proiect in curs de dezvoltare la San Diego Studio (condus de fostul sef al Sony Online, John Smedley) si o experienta creativa de cooperare online in curs de dezvoltare la Glowmade.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *