Logo-ul Street Fighter 6s arata ca o imagine de stoc

Logo-ul Street Fighter 6s arata ca o imagine de stoc, iar artistul original vrea sa o vanda lui Capcom

Controversatul logo pentru Street Fighter 6 prezinta asemanari cu o imagine Adobe Stock. Creatorul imaginii de stoc a declarat pentru IGN ca acum vrea sa vanda drepturile exclusive pentru aceasta catre Capcom.

Dupa cum a subliniat pentru prima data Aurich Lawson de la Ars Technica (mai jos), logo-ul Street Fighter 6 are o asemanare izbitoare cu un design de logo disponibil prin intermediul magazinului de imagini Adobe Stock, disponibil cu o licenta extinsa pentru 80 de dolari si creat de un utilizator numit xcoolee.

in stanga: logo-ul Street Fighter 6. Dreapta: sablonul de design al logo-ului SF al lui xcoolee.

Desenul este disponibil ca fisier Adobe Illustrator, ceea ce inseamna ca se presupune ca ar fi putut fi usor de modificat fisierul original – iar licentele Adobe Stock permit modificarea in scopuri comerciale. Desenul pare sa mai fi fost folosit in mod public inainte, o versiune modificata diferita fiind folosita ca logo pentru conventia SF Connexion din Franta (dupa cum subliniaza 100Jibie pe Twitter).

Vorbind cu IGN, xcoolee a confirmat ca a creat imaginea Adobe Stock si a dezvaluit ca incearca sa vanda drepturile exclusive pentru imagine catre Capcom, eliminand-o de la vanzare catre alte parti. Am contactat Capcom pentru a comenta asemanarile dintre desene si oferta de vanzare a lui xcoolee.

Chiar daca aceasta se dovedeste a fi o concidenta reala, noul design al logo-ului nu a adunat prea multe laude asa cum este. Street Fighter 6 a fost anuntat pe 21 februarie, iar dezvaluirea logo-ului sau a starnit imediat controverse in randul fanilor, multi dintre ei considerand dezamagitoare schimbarea aparenta de la logo-urile cu text vibrant ale seriei Street Fighter la un stil monocrom, mai dur si mai monocrom.

Nu este clar daca noul logo este un placeholder, iar noi am cerut Capcom sa clarifice si acest aspect.

Dupa o scurgere de informatii in 2020 si o numaratoare inversa saptamana trecuta, Street Fighter 6 a fost anuntat printr-un trailer teaser (mai sus), prezentand noi abordari ale luptatorilor Ryu si Luke. Mai multe informatii vor sosi in aceasta vara.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *