"Locuri mai profunde si mai intunecate" - Actrita lui Loki confirma o schimbare masiva de ton pentru sezonul 2 al serialului Marvel

„Locuri mai profunde si mai intunecate” – Actrita lui Loki confirma o schimbare masiva de ton pentru sezonul 2 al serialului Marvel

Se pare ca, dupa o multime de speculatii, serialul de televiziune Marvel foarte popular de la Disney+, Loki, va primi pana la urma un al doilea sezon, dupa ce mai multi actori din serial si-au confirmat revenirea.

in ultimele zile, atat Owen Wilson, cat si Gugu Mbatha-Raw au confirmat ca se vor intoarce pentru a interpreta personajele lor din Mobius, membru TVA, respectiv Ravonna Renslayer.

Desi nu este clar care ar putea fi intriga pentru sezonul 2, primul sezon s-a incheiat cu un cliffhanger nebunesc dupa ce Sylvie l-a ucis pe Cel care a ramas cand a aflat ca acesta a tras sforile ca un maestru de papusi.

Acest lucru a dus la deschiderea multiversului, care a fost explorat acum in filme Marvel precum Spider-Man: No Way Home, si va fi extins si mai mult in proiecte viitoare precum Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Cu toate acestea, in lumea lui Loki, serialul a luat o turnura neasteptata, deoarece Loki al lui Tom Hiddleston s-a regasit in final la TVA, unde isi da seama ca personaje precum Mobius nu il cunoaste.

Mai mult, TVA-ul a avut parte si de schimbari majore, statuile Pastratorilor Timpului fiind inlocuite de Jonathan Majors.

Citeste si: Serialul TV live-action Blade Runner 2099, in curs de dezvoltare la Amazon

Nu este clar daca statuia este a Celui care ramane sau o varianta a personajului lui Majors, care il include pe Kang the Conqueror, care va aparea in curand ca antagonist in Ant-Man and the Wasp: Quantumania.

Totusi, in afara de asta, se pare ca al doilea sezon din Loki va pune mai mult accent pe explorarea unor aspecte mai intunecate si mai profunde ale MCU, potrivit actritei Ravonna Renslayer, Gugu Mbatha-Raw.

in timpul interviului sau recent cu PopCulture.com, actrita a confirmat ca sezonul 2 se va intoarce si ca va avea cu siguranta un factor de soc.

„Oh, Doamne! stiti ca nu pot sa spun nimic despre Loki. Politia Marvel va veni si ma va lua pur si simplu. Dar nu, sunt entuziasmata ca se intampla si imi iubesc cu adevarat personajul meu. Cred ca este neasteptata si complexa. si astfel, sunt incantata sa merg si in locuri mai profunde si mai intunecate cu ea.”

Acest lucru ar trebui sa fie cu siguranta o cauza pentru fanii Marvel care au iubit primul sezon al lui Loki si abia asteapta ca povestea sa se desfasoare cu intoarcerea lui Tom Hiddleston, Sophia Di Martino si multi altii.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *