Linia temporala a serialului TV Halo este inca "inradacinata in canon

Linia temporala a serialului TV Halo este inca „inradacinata in canon

Viitoarea emisiune TV Halo nu va avea loc in linia temporala a jocurilor video si, in schimb, va folosi o „Silver Timeline” nou formata. in ciuda acestui fapt, serialul este in continuare „inradacinat in canon” si va cuprinde tot ceea ce te-ai astepta de la povestea luptei lui Master Chief impotriva Covenant. Doar ca vine dintr-o „perspectiva diferita”.

in cadrul IGN Fan Fest 2022, Kiki Wolfkill, producatorul executiv al Halo si seful Studioului Transmedia de la 343 Industries, a declarat: „Nu este vorba despre un serial, ci despre un serial de televiziune: „Linia temporala argintie a Halo este despre a oferi serialului si canonului de baza spatiu pentru a creste, evolua si a fi ceea ce trebuie sa fie. Gandeste-te ca linia temporala argintie a lui Halo este inradacinata in canon, asa ca evenimentele si personajele si, cu siguranta, toate lucrurile pe care le vezi in canon fac parte din serial, dar uneori vei vedea acele evenimente dintr-o perspectiva diferita.”

„Exista momente si locuri in care a trebuit sa apropiem evenimentele mai mult decat ar putea fi in cronologia [originala], iar acesta este un bun exemplu de situatie in care contextul se va schimba poate putin, dar ar trebui sa se simta foarte Halo”, a detaliat ea. „La sfarsitul zilei, nucleul lui Halo sunt acei piloni ai eroismului si umanitatii si minunea SF-ului si speranta. Toate aceste lucruri sunt in centrul a ceea ce facem noi. Este vorba de faptul ca, atunci cand oamenii se vor uita la serial, se vor simti Halo si vor fi multe lucruri pe care le vor recunoaste textual, dar si multe altele care vor fi putin diferite, doar pentru ca naratiunea sa aiba sansa de a merge acolo unde trebuie sa mearga fara a intra in coliziune cu unele dintre elementele canonice de baza.”

Unul dintre lucrurile care se vor abate de la canonul original al jocului este faptul ca vom vedea de fapt fata lui Master Chief. in jocuri, SPARTAN nu-si scoate niciodata public casca.

in timp ce linia temporala argintie inseamna ca serialul TV Halo este liber sa adopte propria abordare pentru anumite aspecte, vor fi incluse numeroase trimiteri la jocuri.

„Sunt o multime de oua de Paste acolo si a fost foarte distractiv sa le introducem”, a declarat regizorul Otto Bathurst. „Am avut o echipa incredibila, in special in ceea ce priveste designul de productie si graficianul, care a dus-o absolut la al n-lea nivel. Asa ca imi voi pune gatul la bataie si va provoc sa inghetati cadrul si sa mariti imaginea.”

Serialul TV Halo va avea premiera pe 24 martie 2022 la Paramount+ in SUA. Pentru mai multe informatii, consultati analiza noastra extinsa a trailerului si intreaga distributie dezvaluita pana acum.

Matt Purslow este redactor de stiri si divertisment al IGN din Marea Britanie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *