Life is Strange si Disco Elysium

Life is Strange si Disco Elysium, posibile serii TV pe Amazon, Fallout il distribuie pe Walton Goggins

Este o zi mare pentru posibilele adaptari TV ale jocurilor video, deoarece Deadline anunta ca Amazon a semnat un „contract de prima vedere” cu dj2 Entertainment, compania de productie care se afla in spatele mai multor adaptari de jocuri, inclusiv filmul de succes Sonic the Hedgehog. Ca parte a acestui anunt, s-a dezvaluit ca dj2 cauta sa adapteze pentru televiziune atat Life is Strange, cat si Disco Elysium. De asemenea, au anuntat recent ca vor adapta It Takes Two. Ramane de vazut daca vreunul dintre aceste proiecte va ajunge pe Prime Video, dar, asa cum am mentionat, Amazon are acum prima sansa la ele. Nick Pepper, seful departamentului de continut creativ de la Amazon Studios, a declarat urmatoarele despre noul acord…

Nu pot sa va spun cat de incantati suntem sa lucram cu echipa de la dj2 Entertainment. Expertiza si priceperea lor pe piata jocurilor de noroc pe ecran sunt de neegalat. Posibilitatile sunt nelimitate in ceea ce priveste ceea ce putem crea impreuna pentru publicul nostru global.

intre timp, avem, de asemenea, o actualizare cu privire la adaptarea deja anuntata pentru Prime Video a jocului Fallout – se pare ca Walton Goggins, starul din Justified si The Hateful Eight, va fi capul de afis al serialului. Detaliile exacte cu privire la rolul lui Goggins nu au fost inca dezvaluite, dar Deadline pare sa creada ca acesta va juca un ghoul, ceea ce ar fi o alegere oarecum ciudata. M-as astepta ca el sa joace rolul unui supravietuitor, dar poate ca vor avea o abordare diferita a materialului. Serialul Fallout este produs de Jonathan Nolan si Lisa Joy, care au creat anterior serialul Westworld de la HBO. Nolan va regiza episodul de debut al serialului, productia urmand sa inceapa candva in 2022.

It Takes Two vine la TV si in filme datorita unui acord cu dj2 Entertainment

Ce parere aveti despre toate aceste adaptari fanii jocului? Personal, cred ca atat Life is Strange, cat si Disco Elysium ar putea avea destul de mult succes ca seriale in curs de desfasurare. Fallout, pe de alta parte? Sunt un pic mai sceptic, dar implicarea lui Goggins imi creste cu siguranta nivelul de hype.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *