Lansatorul Bethesda.net se inchide

Lansatorul Bethesda.net se inchide, dar majoritatea salvarilor si progreselor vor fi migrate pe Steam

Bethesda a anuntat ca isi va inchide magazinul pentru PC, Bethesda.net Launcher, la sfarsitul acestui an. intr-o postare pe blog, compania a multumit fanilor pentru sprijinul lor si i-a asigurat ca nu isi vor pierde jocurile.

Toti cei care detin jocuri prin intermediul Bethesda.net Launcher le pot migra, impreuna cu fondurile din portofel, pe Steam incepand cu luna aprilie. Cele mai multe jocuri vor avea si ele salvarile transferate automat, desi unele vor necesita transferuri manuale, iar un titlu nu este sustinut deloc, a precizat Bethesda. in plus, compania a precizat ca toate conturile Bethesda.net vor ramane accesibile.

Toate jocurile vor putea fi jucate prin intermediul Bethesda.net Launcher pana in luna mai, dar Bethesda i-a sfatuit pe jucatori sa inceapa procesul de migrare catre Steam in aprilie, atunci cand va fi disponibil acest lucru.

in ceea ce priveste progresia jocului si transferurile de salvare, Bethesda a declarat ca in majoritatea cazurilor acest lucru ar trebui sa fie foarte simplu si se aplica la majoritatea jocurilor. Cu toate acestea, Wolfenstein: Youngblood progresia si salvarile nu vor fi transferate pe Steam.

„Unele salvari se vor transfera automat, insa unele vor necesita sa le copiati manual in folderul Steam. Vom avea mai multe informatii despre transferul manual al salvarilor in curand. in acest moment, ne asteptam ca aproape toate salvarile de progresie sa poata fi transferate automat sau manual, cu exceptia Wolfenstein: Youngblood, care in prezent nu poate fi transferat”, a declarat Bethesda.

Pentru Fallout 76 in special, Bethesda a spus ca fanii nu trebuie sa isi faca griji ca vor pierde ceva. „Ne luam toate masurile de precautie pentru a ne asigura ca personajele Fallout 76, progresia, atomii, progresul sezonului, cosmeticele, recompensele, lista de prieteni si chiar placintele perfect conservate pe care le-ai acumulat, fac aceasta calatorie cu tine”, se arata in comunicat. „in plus, contul tau Bethesda.net va ramane accesibil pe site-ul nostru, iar tu il vei folosi in continuare pentru a te conecta si a juca Fallout 76.”

Bethesda a mentionat, de asemenea, ca abonamentele Fallout 1st vor ramane active si dupa migrarea la Steam. Cu toate acestea, abonamentele nu se vor reinnoi automat dupa trecerea la Steam, asa ca jucatorii vor trebui sa se reinscrie, daca vor dori, prin Steam.

Puteti consulta un FAQ specific Fallout 76 cu privire la aceste schimbari aici.

Bethesda a mai precizat ca transferurile de salvari si progresie se aplica doar la Steam si nu si la alte magazine PC si ca nu sunt disponibile transferuri catre platformele de console.

Bethesda nu a oferit niciun motiv pentru care inchide Bethesda.net Launcher.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *