Lansarea Free-To-Play Lost Ark a fost amanata in urma unor probleme de implementare

Lansarea Free-To-Play Lost Ark a fost amanata in urma unor probleme de implementare

Lansarea oficiala free-to-play a jocului Lost Ark a fost amanata, desi se pare ca ar putea fi o chestiune de ore si nu de zile.

Serverele ar fi trebuit sa intre in functiune pentru MMORPG-ul din 11 februarie la ora 9 AM PST/ 12 PM EST. Acest lucru nu mai este cazul. Vestea a venit prin intermediul unui anunt de pe contul oficial de Twitter al Lost Ark, in care se precizeaza ca, din cauza unor probleme de desfasurare, lansarea a fost amanata. „Speram sa rezolvam aceasta problema in cateva ore”, se arata in tweet.

Din pacate, din cauza unor probleme de desfasurare, lansarea este amanata. Speram sa fie rezolvata in cateva ore.
Rabdarea dvs. este apreciata si va vom actualiza in curand.

Se pare ca editorul Amazon si dezvoltatorul Smilegate RPG cauta sa evite o repetare a lansarii cu capul inainte a lui Lost Ark pe Steam de la inceputul saptamanii. Lansarea de start, care a fost disponibila doar pentru jucatorii care au achizitionat unul dintre pachetele de fondator ale lui Lost Ark, a inregistrat probleme similare de implementare, ceea ce a dus la faptul ca multi jucatori nu au putut descarca jocul in primele ore dupa lansarea oficiala.

Jucatorii care au reusit in cele din urma sa descarce jocul s-au trezit apoi in cozile de logare pentru serverele ocupate, deoarece jocul a atins un varf de peste 500.000 de jucatori simultani la scurt timp dupa lansare. Multe dintre ofertele initiale de servere ale jocului sunt acum pline si nu permit crearea de personaje de catre noii jucatori. Pentru lansarea free-to-play, Amazon si Smilegate RPG au creat 15 servere noi si incearca sa incurajeze jucatorii sa se mute pe servere cu o populatie mai mica, permitand jucatorilor care si-au rascumparat deja recompensele Founder’s Pack pe un server sa o faca din nou pe un nou server.

Pe langa numarul masiv de jucatori simultani pentru lansarea cu capul sus a jocului, Lost Ark a inregistrat, de asemenea, un numar urias de spectatori pe Twitch (care este detinut de editorul Lost Ark, Amazon). Jocul a inregistrat peste 1,3 milioane de telespectatori care au urmarit stream-uri legate de Lost Ark in timpul lansarii de start a jocului. Urmarirea anumitor stream-uri pentru joc acorda jucatorilor recompense in joc sub forma de Twitch Drops, ca parte a evenimentului de lansare Legends of Lost Ark.

GameSpot poate primi un comision din ofertele de vanzare cu amanuntul.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *