Landmark Edition este gratuit pe Steam cu ocazia celei de-a 10-a aniversari
|

Landmark Edition este gratuit pe Steam cu ocazia celei de-a 10-a aniversari

Sarbatorirea unui clasic

Jocurile video s-au schimbat foarte mult de la inceputurile lor din anii 1970. Pentru o lunga perioada de timp, parea ca este imposibil sa divortezi jocurile de lupta, dar, pe masura ce mediul a continuat sa se maturizeze, dezvoltatorii au inceput sa experimenteze cu aceasta forma in moduri pe care nu le mai vazusem pana atunci. Desi jocurile care puneau povestea pe primul loc existau de ceva vreme, Dear Esther a fost unul dintre primele jocuri care a adus genul simulatorului de mers pe jos in prim-planul industriei jocurilor. Fara acest titlu, probabil ca nu am fi avut titluri precum Firewatch sau What Remains of Edith Finch – sau, cel putin, nu in aceeasi calitate. Influenta sa asupra jocurilor narative se vede si astazi, iar acum, la cea de-a 10-a aniversare a lui Dear Esther, dezvoltatorul The Chinese Room este gata sa sarbatoreasca!

in onoarea acestei ocazii speciale, Dear Esther este gratuit pe Steam in perioada 14-15 februarie 2022.

Dear Esther plaseaza jucatorii pe o insula indepartata, undeva in Outer Hebrides, un lant de insule de pe coasta de vest a Scotiei continentale. Printr-o experienta de explorare si o experienta bazata pe poveste, jucatorii trebuie apoi sa descopere detaliile mortii misterioase a unei femei pe nume Esther. Jocul a fost revolutionar in momentul lansarii sale in 2012 si a schimbat peisajul modului in care industria jocurilor gandea despre povestire, devenind un clasic modern.

Cea de-a 10-a aniversare a Dear Esther vine cu doar doua saptamani inainte de lansarea celui mai nou joc, Little Orpheus, o aventura narativa cu derulare laterala spre centrul Pamantului, inspirata de filme vechi precum Sinbad si Taramul pe care timpul l-a uitat. Jocul arata cat de departe a ajuns studioul in ceea ce priveste stilul sau vizual, dar va ramane fidel iubirii de a spune povesti care a transformat Dear Esther intr-un titlu premiat. Micul Orpheus ajunge pe PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X/S, Xbox One, Steam, Epic Games Store si Nintendo Switch pe 1 martie 2022.

Dear Esther: Landmark Edition este disponibil gratuit pana la ora 7:00 a.m. Pacific pe 16 februarie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *