La ce sa ne asteptam in ultima saptamana inainte de lansarea Witch Queen

La ce sa ne asteptam in ultima saptamana inainte de lansarea Witch Queen

Este ultima saptamana din Destiny 2 inainte de lansarea mult-asteptatului expansion din The Witch Queen. Expansiunea va fi lansata pe 22 februarie si va incepe cu sosirea Season of the Chosen.

Cu toate acestea, inainte ca Gardienii sa treaca la urmatorul capitol, ultima saptamana din Season of the Lost va completa o multime de povesti din finalul sezonului, care include exorcizarea lui Savathun aka The Witch Queen.

in afara de finalul sezonului, Gardienii vor avea, de asemenea, o oportunitate in ultimul Iron Banner al Season of the Lost, si va fi ultima sansa pentru jucatori de a fi recompensati cu arme precum Multimach CCX, Steady Hand, deoarece acestea vor fi eliminate din lotul de prada din sezonul urmator.

Citeste si: „incearca sa te uiti in continuare: Microsoft vrea sa aduca Call of Duty si alte jocuri Activision Blizzard pe consolele Nintendo

Jucatorii trebuie, de asemenea, sa se asigure ca revendica toate Engramele si recompensele pe care le-au castigat de la vanzatorii rituali inainte de incheierea sezonului, deoarece Gardienii nu le vor mai putea revendica odata cu lansarea expansiunii.

Ca parte a Dares of Eternity, Gardienii vor avea ocazia sa castige setul de armuri Braytech si Lost Pacific Armor Set ca recompense. in afara de asta, recompensele pentru arme includ favoritele fanilor, precum Ingredient principal, Foamea de rontait, Umbra lunga si multe altele.

Odata cu Raidul Vault of Glass, in aceasta saptamana, jucatorii vor trebui sa completeze provocarea „Wait for it” in Conflux. Gardienii care finalizeaza aceasta provocare in dificultatea Maestru vor primi ca recompensa varianta Timelost a Viziunii Confluentei.

Nightfall si Grandmaster Nightfall pentru aceasta saptamana are loc in Lacul Umbrelor. Recompensele pentru activitatea PvE din aceasta saptamana includ lansatorul de rachete Hothead si pusca de cercetasi Hung Jury SR4.

Deoarece este ultima saptamana a Sezonului celor pierduti, Gardienii vor trebui sa se grabeasca cu finalizarea tuturor provocarilor necesare pentru a castiga Triumfurile sezoniere. in plus, avand in vedere ca multe arme vor parasi in curand fondul de prada, jucatorii din Destiny 2 s-ar putea sa fie nevoiti sa munceasca mai mult ca niciodata daca vor sa le obtina pe toate inainte de a disparea pentru totdeauna.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *