Jucatorul lui Arceus gaseste o camera secreta in joc

Jucatorul lui Arceus gaseste o camera secreta in joc

O camera secreta, din zilele noastre, in Pokemon Legends: Arceus a fost descoperita de un jucator, ceea ce i-a determinat pe altii sa speculeze ca ar putea fi continut taiat.

Dupa cum a fost reperat de catre VGC, un nou videoclip YouTube postat de Faz Faz ii arata in interiorul camerei, care este accesibila doar cu un software tert pe PC.

Desi intreaga camera este decorata cu obiecte tipice zilelor noastre, cum ar fi un televizor, un pat, un birou, un laptop si un beanbag, nu se poate interactiona cu nimic. Exista chiar si un Nintendo Switch Pikachu asezat pe suportul televizorului.

Puteti viziona videoclipul complet mai jos:

Videoclipul arata cum jucatorul se plimba prin camera mica si prin modelele de mobilier. Exista un moment in clip in care jucatorul cade de pe marginea camerei intr-un mediu pustiu.

Jucatorii suspecteaza ca aceasta camera ar fi putut fi o bucata de continut taiat din intro-ul jocului, deoarece personajul jucabil cade in timp, de la zilele noastre pana in epoca antica a lui Hisui. Unii jucatori au speculat, de asemenea, ca incaperea ar putea face parte dintr-un DLC (continut descarcabil) nelansat.

Pokemon Legends: Arceus a fost lansat pe 28 ianuarie pentru Nintendo Switch si a depasit deja peste 6,5 milioane de jucatori la nivel mondial. Titlul a reprezentat chiar aproape jumatate din vanzarile de jocuri in cutie in Marea Britanie in saptamana in care a fost lansat si a depasit o alta intrare noua, Uncharted: Legacy of Thieves Collection.

in recenzia facuta de NME, Jason Coles a spus: „Pokemon Legends: Arceus este jocul pe care multi si l-au dorit Pokemon sa fie in ultimii zece ani. De asemenea, arata cam atat de vechi si ruleaza cam tot atat de bine. Este absolut minunat sa avem in sfarsit ceva cu adevarat nou in aceasta serie extraordinara, dar sper ca acesta este doar primul pas spre mai multe experimente cu aceasta formula, pentru ca acum ni s-a dat tuturor o idee despre ceea ce Pokemon ar putea deveni.”

in alte stiri, Arca pierduta jucatorii revizuiesc bombardarea MMO-ului din cauza problemelor legate de serverul blocat.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *