Jucatorii Lost Ark revizuiesc bombardarea MMO din cauza problemelor de server blocat

Jucatorii Lost Ark revizuiesc bombardarea MMO din cauza problemelor de server blocat

Lost Ark este in prezent criticat pe Steam din cauza unor probleme legate de faptul ca jucatorii free-to-play nu pot juca cu cei care au cumparat copii premium ale MMO-ului.

Desi Lost Ark a fost lansat integral abia vinerea trecuta (11 februarie), cei care au cumparat o editie „Founder’s Pack” au putut sa joace MMO-ul incepand cu 8 februarie.

Cu toate acestea, popularitatea neprevazuta a acestei faze de inceput a insemnat ca multe dintre aceste servere timpurii au fost umplute rapid, provocand cozi pe servere din cauza suprapopularii.

Pentru a combate acest lucru, Arca pierduta dezvoltatorul Smilegate a implementat un plafon de creare a personajelor pe 11 dintre aceste servere, ceea ce inseamna ca jucatorii noi nu pot crea personaje pe acestea „in viitorul apropiat”.

Acest lucru a provocat o ruptura in care multi fani free-to-play nu pot juca cu prietenii lor care au cumparat copii premium pentru a juca MMO-ul mai devreme, deoarece multe dintre primele servere care s-au deschis au fost inchise pentru noii jucatori.

Arca pierduta Credit: Amazon

Ca urmare, Lost Ark este subiectul multor recenzii negative pe Steam care au intampinat probleme cu aceasta abordare. Unii jucatori premium au fost nevoiti sa isi faca personaje noi pe alte servere pentru a juca cu prietenii lor free-to-play, in timp ce altii spera ca in viitor vor fi anuntate transferuri de servere.

„in prezent, nu pot recomanda”, se arata intr-o recenzie, despre care se spune ca se datoreaza faptului ca „nu exista transferuri de la un server la altul, iar serverele populate au cozi de 4-6 ore in serverele UE [care] s-au inrautatit”.

„Nu pot juca cu prietenii mei pentru ca au impiedicat crearea de personaje pe serverul lor. Nu se pot transfera pentru a juca cu mine. Nu pot rambursa jocul cu 9 minute jucate pe Steam. Arca pierduta? Mai degraba mi-am pierdut banii”, scrie altul.

Desi nu mentioneaza nicio veste despre transferuri de servere, un blog recent al Smilegate a confirmat ca lanseaza o „regiune complet noua” pentru a raspunde cererii de Arca pierduta in Europa.

in alte stiri, o companie de asigurari a declarat ca cererile de despagubire legate de VR au crescut cu 31% in 2021.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *