Jucatorii din Destiny 2 vor primi un boost de putere inainte de lansarea Witch Queen

Jucatorii din Destiny 2 vor primi un boost de putere inainte de lansarea Witch Queen

Bungie a anuntat ca toti jucatorii din Destiny 2 jucatorii vor putea incepe The Witch Queen imediat datorita unei cresteri de putere.

Destiny 2 progresia se masoara in nivelul de putere al jucatorului, care determina ce activitati pot juca. Cu toate acestea, acest lucru inseamna ca unii jucatori ar fi prea mici pentru a incepe sa joace Destiny 2‘s upcoming expansion, The Witch Queen, care se lanseaza maine (22 februarie).

Pentru a remedia acest lucru, Bungie a anuntat ca power floor, cel mai mic nivel de putere pe care il poate avea un obiect, va fi ridicat la 1350. Acest lucru va permite tuturor jucatorilor sa inceapa The Witch Queen continut de indata ce acesta este disponibil. Aceasta ar trebui sa fie o veste reconfortanta pentru oricine este interesat de noua expansiune, dar nu a jucat recent.

Vestea a fost impartasita intr-un tweet de catre un manager de comunitate Bungie, cunoscut sub numele de dmg04, care a spus: „prieteni, ajutati-ne sa raspandim acest lucru in lung si in lat in timpul ultimului nostru weekend inainte de lansare”.

„Chiar daca v-ati luat o pauza de la Destiny 2, vom creste puterea echipamentului tau pentru a te baga direct in Witch Queen in campania de marti.”

Prieteni, ajutati-ne sa raspandim acest lucru in lung si in lat in ultimul weekend inainte de lansare.

Chiar daca v-ati luat o pauza de la Destiny 2 , vom creste puterea echipamentului dvs. pentru a intra direct in campania Witch Queen marti. pic.twitter.com/TqQQezEN3Sa

Bungie a dezvaluit, de asemenea, plafoanele nivelurilor de putere pentru expansiune. Plafonul soft este de 1500, care poate fi atins prin jocul general, iar jucatorii ar trebui sa fie capabili sa atinga in mod constant acest obiectiv. Dupa aceea, plafonul maxim este de 1550, care poate fi atins doar prin recompense puternice. in cele din urma, plafonul pinnacle este 1560, care poate fi obtinut doar prin obiecte castigate in activitatile de final de joc, cum ar fi raidurile.

Cei interesati sa sara in Destiny 2 raid atunci cand se va debloca pe 5 martie vor dori sa atinga un nivel de putere cat mai ridicat, dar 1550 este nivelul minim recomandat.

in alta ordine de idei, Supermassive Games a inregistrat o noua marca inregistrata pentru un nou IP intitulat „The Quarry”.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *