Jucatorii din Destiny 2 pierd o scena majora pentru ca altii o sar peste ea

Jucatorii din Destiny 2 pierd o scena majora pentru ca altii o sar peste ea

Destiny 2 jucatorii se chinuie sa vada o cutscene care incheie peste sase luni de continut de poveste Season Of The Lost, din cauza faptului ca unii jucatori au ales sa o sara pentru intregul lor grup.

Ieri (15 februarie), Season of the Lost – care a inceput in august 2021 – a primit in sfarsit concluzia sa sub forma unei misiuni numite Exorcism.

Cu toate acestea, mai multe probleme ii fac pe jucatori sa rateze cutscene finale ale acestei misiuni. Aceasta este o mare problema pentru multi fani, deoarece nu numai ca cutscene-ul incheie sapte luni de evolutie a povestii, dar stabileste si scena pentru Destiny 2‘s Witch Queen, expansiunea Witch Queen, care se lanseaza pe 22 februarie.

Una dintre aceste probleme implica faptul ca orice membru al partidului jucatorului poate alege sa sara peste aceasta scena pentru toata lumea. Acest lucru inseamna ca, daca orice jucator care a fost combinat la intamplare cu grupul nu doreste sa vada cutscene, poate sari peste ea si ii ia pe toti cu el. Cand se intampla acest lucru, jocul doar taie la negru si ii intoarce pe jucatori la meniul principal.

Pe masura ce continuam sa investigam, va rugam sa retineti:

вќ– Progresia poate fi blocata daca va miscati prea repede in intalnirea de pe Pod. intoarceti-va de doua ori daca este blocat.
вќ– Nu sariti peste scena de taiere finala.
вќ– Dezactivam optiunea de a va alatura acestei activitati in desfasurare prin intermediul Matchmaking

Ramaneti pe faza pentru mai multe. https://t.co/Wb7bYu2sI4

Ieri, Bungie a precizat ca „investigheaza rapoartele de probleme cu misiunea si misiunea Exorcism”. Cateva ore mai tarziu, studioul a cerut ca jucatorii „sa nu sara peste scena finala” si a avertizat ca progresia poate fi blocata daca „se misca prea repede la intalnirea de pe Pod”.

in alte Destiny 2 stiri, Bungie a impartasit ca jocul va primi mai mult „decat in orice alt an anterior” in 2022. in ceea ce priveste viitoarea expansiune Witch Queen, directorul adjunct al jocului, Robbie Stevens, a declarat ca „este una dintre cele mai ambitioase lansari pe care le-am pus la cale vreodata, iar echipa functioneaza la maxim”.

in alta parte, Final Fantasy 14 va relua din nou demolarea caselor detinute de jucatori, dupa ce a fost intrerupta temporar in timpul problemelor de server cauzate de lansarea lui Endwalker.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *