Jucatorii de Arceus traverseaza apa cu podurile Bibarel

Jucatorii de Arceus traverseaza apa cu podurile Bibarel

Cine are nevoie de Basculegion cand ai o Legiune Bibarel?

Exista multe pericole letale in Pokemon Legends: Arceus, dintre care nu cel mai putin important este apa. Apa adanca este unul dintre cele cateva pericole de mediu pe care trebuie sa le depasesti cu ajutorul unor Pokemon speciali in Arceus. Dar unii jucatori inteligenti au descoperit ca nu au nevoie de puternicul Basculegion pentru a traversa raurile in Pokemon Legends: Arceus, daca pur si simplu au suficient Bibarel.

Jucatorii au postat videoclipuri cu ei insisi trecand rauri si traversand ape adanci cu ajutorul unei mici armate de Bibarel. Pokemon Legends: Arceus va permite sa va scoateti pokemonii din Pokeball-uri si sa ii aduceti in salbaticie; atunci cand acestia sunt aruncati in apa, se pot intampla mai multe lucruri diferite. Unii inoata, altii isi obtin propriile platforme mici, iar altii pur si simplu plutesc.

Bibarele plutesc, asa ca mai multi intrusi Pokemon Legends: Arceus jucatori au traversat apa datorita ajutorului lor.

Podul bibarel pic.twitter.com/c9TJTrpDig

Vazand acest lucru, nu am putut rezista dorintei de a incerca si eu. si iata ca functioneaza!

Voi spune ca este destul de pretentios. Trebuie sa te misti incet si cu grija, pana la punctul in care probabil ca as prefera sa fac asta cu un Switch Pro Controller decat cu Joy-Con. De asemenea, partea cu Bibarel pare importanta. Bidoofs nu erau destul de mari pentru a sustine jucatorul, iar Bibarel-ul meu Alpha era putin prea mare. Cu toate acestea, vechiul Bibarel de baza a fost exact ce trebuie.

Este aceasta o metoda rezonabila pentru ruperea secventelor? Cine stie. As fi surprins daca am vedea speedrunners prinzand o mica armata de Bibarel la urmatorul eveniment Games Done Quick. Cu toate acestea, este extrem de ingrijit.

Acest tip de trucuri si descoperiri sunt cele care imi dau speranta pentru Pokemon Legends: Arceus sa aiba o durata de viata decent de lunga. Oamenii inca descopera Breath of the Wild trucuri, si desi nu sunt sigur ca Arceus are aceeasi longevitate, imi place ca exista in continuare in mod clar mai multe lucruri de facut si de jucat in aceasta lume.

Acum, inapoi la construirea podului Bibarel.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *