Jon Watts

Jon Watts, regizorul Spider-Man, ar fi in discutii pentru a conduce o noua serie Star Wars

Se zvoneste ca Jon Watts, realizatorul Spider-Man: No Way Home, ar fi in discutii pentru a regiza cel putin un episod dintr-un nou serial misterios Star Wars pentru Disney Plus.

Potrivit unui raport al Discussing Film, Watts a fost invitat sa stea in scaunul de regizor pentru cel putin un episod din viitorul serial Star Wars care se pare ca functioneaza sub titlul de lucru „Grammar Rodeo”. Se spune ca implicarea lui Watts in acest proiect depinde de programul sau incarcat, avand in vedere ca el este, de asemenea, la carma filmului Fantastic Four de la Marvel.

Se pare ca Jon Favreau ar fi atasat la productia executiva, dupa ce a fost cel mai recent scenarist si producator executiv atat la The Mandalorian, cat si la The Book of Boba Fett. Deocamdata nu se stie cine va scrie acest nou serial, dar se asteapta sa apara mai multe detalii pe masura ce se apropie de productie, iar camerele de filmat sunt programate sa inceapa sa ruleze in aceasta vara.

Cinelinx a raportat prima data despre serial, descriindu-l ca fiind un „Stranger Things in spatiu”, cu o poveste care se concentreaza pe o „generatie tanara de eroi” in timpul erei inaltei Republici. The Acolyte, un alt viitor serial Disney+ Star Wars, va fi plasat in ultimele zile ale aceleiasi perioade, in legatura cu initiativa editoriala lansata de Disney si Lucasfilm in 2020.

The Acolyte se afla in prezent in faza de pre-productie, Leslye Headland, scenarista Russian Doll, supervizand serialul, iar Amandla Stenberg este ochita pentru rolul principal. Kathleen Kennedy, de la Lucasfilm, a dezvaluit anterior povestea, spunand ca aceasta „ne va duce intr-o galaxie cu secrete obscure si puteri emergente ale partii intunecate”, cu 200 de ani inainte de evenimentele din prequelurile Star Wars.

Pe masura ce galaxia foarte, foarte indepartata se extinde, lista de talente plina de vedete care lucreaza pentru a spune aceste povesti creste odata cu ea. Watts ar putea fi urmatorul nume de profil inalt care sa isi asigure un loc intr-un proiect Star Wars, desi are o perioada ocupata in fata, avand in vedere ca urmeaza Final Destination 6 si un thriller fara titlu pentru Apple TV+ cu George Clooney si Brad Pitt, de asemenea, in pregatire.

Adele Ankers-Range este redactor independent pentru IGN. Urmariti-o pe Twitter.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *