Jocurile Steam ar putea ajunge pe sistemul de infotainment Tesla

Jocurile Steam ar putea ajunge pe sistemul de infotainment Tesla

Portabilitatea este ceea ce conduce subiectul de astazi, si intr-un format care nu este asociat in mod obisnuit cu jocurile: conducerea unei masini in viata reala. Masinile Tesla continua sa impinga limitele a ceea ce poate fi accesibil in interiorul unei masini si, potrivit unui tweet al lui Elon Musk, omul de afaceri analizeaza posibilitatea ca serviciul Steam sa functioneze in aceste masini.

Puteti citi tweet-ul mai jos.

Magazinul Steam Store adauga o noua politica pentru a combate reducerile false

Ne ocupam de cazul general de a face jocurile Steam sa functioneze pe o Tesla vs. titluri specifice. Primul este, evident, unde ar trebui sa fim pe termen lung.

Jocurile Steam care sa fie jucate din confortul masinii tale nu este cu siguranta o directie la care ne asteptam. Dar se pare ca acest lucru ar putea fi in viitorul nostru, avand in vedere specificatiile sistemului Infotainment de la Tesla. Dispunand de un ecran de 17 inci cu o rezolutie de 2200Г—1300 si alimentat de GPU Navi 23, livreaza pana la 10 TFLOPs de putere pentru afisaj.

Steam ofera unele dintre cele mai populare jocuri de pe piata, toate in confortul propriului computer. Operat de Valve, serviciul primeste propriul dispozitiv portabil, intitulat Steam Deck. Dispozitivul este menit sa va duca biblioteca Steam oriunde, fara a fi nevoie sa dati peste 1000 de dolari pe un laptop de gaming.

Un video de demontare a specificatiilor computerului Tesla a fost realizat initial de catre utilizatorul YouTube Ingineerix, care intra in mai multe detalii despre specificatiile acestuia. Unul dintre cele mai importante puncte este ca este alimentat de un APU Ryzen personalizat este un APU quad-core de 45W cu 0,5 MB de cache L2 si 4 MB de cache L3. Puteti urmari teardown-ul complet mai jos.

Tesla planuieste sa adauge aceasta tehnologie la trei masini care vor fi lansate in urmatorii cativa ani: Model X, Model S si Cybermeme, adica Cybertruck. Ultimul dintre cele trei, fiind Cybertruck, va ajunge pe piata auto anul viitor. Vom continua sa actualizam in cazul in care vor fi lansate mai multe actualizari pentru viitorul proiect. Puteti vizita site-ul Tesla aici.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *