Jocurile PlayStation Plus din martie includ Ghost Of Tsushima: Legends

Jocurile PlayStation Plus din martie includ Ghost Of Tsushima: Legends

Sony a anuntat jocurile PlayStation Plus pentru luna martie si acestea includ Ark: Survival Evolved, Ghost Of Tsushima: Legends si inca doua titluri.

intr-o postare pe blogul de pe site-ul PlayStation, au fost dezvaluite jocurile. Toate jocurile vor putea fi descarcate incepand de marti, 1 martie, si vor putea fi descarcate si adaugate in biblioteca pana luni, 4 aprilie. Jocurile includ Ghostrunner, Team Sonic Racing, Ark: Survival Evolved, si Ghost Of Tsushima: Legends.

Ark: Survival Evolved este un joc de supravietuire MMO. Jucatorii incep pe tarmul unei insule misterioase si trebuie sa se adapteze pentru a supravietui numeroaselor probleme. Asteptati-va la multa recoltare de resurse pentru a confectiona obiecte, a construi adaposturi si, in cele din urma, pentru a imblanzi dinozauri.

Echipa Sonic Racing este Mario Kart al Sonic si ofera atat curse single cat si multiplayer. Jucatorii pot alege dintre mai multe personaje din Sonic franciza Sonic, precum si sa deblocheze optiuni de personalizare a vehiculelor.

Ghostrunner ii pune pe jucatori sa manuiasca o lama in timp ce fac figuri spectaculoase de parkour. Acestia vor avea nevoie de ele pentru a negocia un oras-turn megastructura in aceasta aventura rapida la persoana intai. Mecanicile one-hit one-kill il fac deosebit de intens.

Apoi exista Ghost Of Tsushima: Legends, o aventura cooperativa multiplayer de sine statatoare, amplasata in lumea lui Ghost Of Tsushima. Jucatorii pot alege una dintre cele patru clase unice pentru a lupta cot la cot in patru moduri de joc. Exista misiuni de poveste, precum si un mod de supravietuire cu pana la patru jucatori si, de asemenea, competitii rivale de doi contra doi.

De asemenea, mai este inca timp pentru a descarca linia PlayStation Plus din februarie. Jocurile includ EA Sports UFC 4, Planet Coaster: Editie consola (doar pentru PS5) si Tiny Tina’s Assault On Dragon Keep: A Wonderlands One-Shot Adventure. Jucatorii au timp pana luni, 28 februarie, sa descarce jocurile. Odata adaugate in biblioteca de jocuri, jocurile sunt ale tale si le poti pastra atata timp cat ai un abonament PlayStation Plus.

in alte stiri despre jocuri, Shadow Warrior 3 vine pe PlayStation Now la lansare. Jocul va fi disponibil incepand cu 1 martie.

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *